Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Joi, 27 Februarie, 2020
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Biroul Electoral Judeţean Cluj a respins sesizarea lui Boc privind scrisorile care ar fi fost trimise de USL în numele său

Categorie stire Actualitati | Autor stire Alecu | Data publicare Duminica, 29 Iulie, 2012 | Nr. accesari stire 1188 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Biroul Electoral Judeţean Cluj a respins sesizarea lui Boc privind scrisorile care ar fi fost trimise de USL în numele său

Biroul Electoral Judeţean (BEJ) Cluj a respins, duminică, sesizarea formulată de primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc, cu privire la scrisorile care ar fi fost puse de USL în cutiile poştale, prin care clujenii erau îndemnaţi în numele său să se prezinte la referendum.

Potrivit unei hotărâri a BEJ Cluj, afişată, duminică, la sediul instituţiei, sesizarea a fost respinsă cu majoritate de voturi pe motiv că nu se pune problema săvârşirii unei infracţiuni de fals.

"BEJ Cluj a respins sesizarea primarului Emil Boc cu majoritate de 5 voturi la 1. În speţă nu se pune problema săvârşirii unei infracţiuni de fals sau a unei alte infracţiuni atâta timp cât scrisoarea în discuţie nu este semnată. Neexistând nici indiciile săvârşirii unei infracţiuni, nu se justifică sesizarea Parchetului în vederea efectuării de cercetări", se arată în documentul citat.

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a sesizat, sâmbătă, Poliţia şi Biroul Electoral Judeţean (BEJ) Cluj cerând identificarea şi tragerea la răspundere a membrilor USL care ar fi trimis scrisori în numele său cu îndemnul către clujeni de a merge la referendumul pentru demiterea lui Băsescu.

"În calitate de primar condamn în termeni foarte duri gestul USL Cluj de a împânzi cutiile poştale din Cluj-Napoca cu o scrisoare falsă în numele meu prin care aş îndemna clujenii să meargă la referendum. Este vorba despre un fals ordinar şi grosolan care este făcut de USL Cluj în numele meu, pentru că punctul meu de vedere a fost, este şi va rămâne foarte clar recomandarea clujenilor de a nu participa duminică la referendum. Gestul USL arată disperarea în care se află această formaţiune şi dorinţa cu orice preţ, prin încălcarea flagrantă a legii şi bunului simţ, de a-şi apăra hoţia şi demersurile ilegale începute în Parlament. Voi sesiza Poliţia şi BEJ Cluj pentru identificarea şi tragerea la răspundere a membrilor USL Cluj care au distribuit astfel de scrisori", spunea, sâmbătă, Emil Boc.

Purtătorul de cuvânt al PSD Cluj, Horia Nasra, declara că acuzaţiile lui Emil Boc sunt "simple fabulaţii". "Acuzaţiile primarului Emil Boc sunt simple fabulaţii, noi nu ne asumăm responsabilitatea pentru afirmaţiile acestuia prin care vrea să-l salveze de electorat pe cel care a fost şi este şeful său, Traian Băsescu", spunea Nasra.

Preşedintele PNL Cluj, senatorul Marius Nicoară, declara, la rândul său, că nu are cunoştinţă despre distribuirea unor astfel de scrisori în cutiile poştale din Cluj-Napoca.share - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - JOI
  06:30 Naşul
  09:00 Ghilea Show
  10:00 Pâine şi Circ
  11:00 Conferinţa de presă
  12:00 Ghilea Show
  13:00 Vinovaţii fără vină
  14:00 Ţinta noastră: Sănătatea
  15:00 Fără pleoape la urechi
  16:00 La graniţele cunoaşterii
  17:00 Deşteptarea României cu Lorin Fortuna
  19:00 Timpul - artă şi ştiinţă cu Claudiu Burlan
  19:30 Comunitatea mea
  20:00 Quantika cu Michael Szellner
  21:00 Ghilea Show cu Sorin Ghilea
ACUMA LA TV 22:00 Naşul cu Radu Moraru
  00:30 Timpul - artă şi ştiinţă
  01:00 Ghilea Show
  02:00 Quantika
  03:00 Deşteptarea României
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa