Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Joi, 27 Februarie, 2020
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Deputatul Ciprian Luca atrage un semnal către angajații instituțiilor din domeniul agrar de la nivelul județului Arad

Categorie stire Actualitati | Autor stire Alecu | Data publicare Vineri, 31 August, 2012 | Nr. accesari stire 1033 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Deputatul Ciprian Luca  atrage un semnal către angajații instituțiilor din domeniul agrar de la nivelul județului Arad

Acesta le solicită funcționarilor publici să se apropie de oameni, să-i informeze  în timp util cu toate datele de care aceștia  s-ar putea folosi.

“ A trecut timpul în care așteptam să vină oamenii la noi. Trebuie ca noi să mergem către ei. În ultimii ani imaginea instituțiilor statului este asociată în mintea contribuabililor cu tergiversări, cu lipsa informațiilor, cu blocaj și cu birocrație. Toate acestea au făcut ca românii să încerce pe cât posibil să se informeze sau să-și rezolve problemele fără a mai apela la sfatul instituțiilor publice. Aici mă refer în special la segmentul agricol. E un sector de activitate extrem de sensibil, care, dacă este exploatat așa cum trebuie, poate să contribue serios la rezolvarea problemelor. Pentru asta, noi ca și autorități, încercăm să găsim soluțiile de a asigura agricultorilor acces la fonduri, dar pe de altă parte, angajații instituțiilor de profil trebuie să se asigure că aceste măsuri ajung la populație”, susține deputatul Luca.

Demnitarul arădean își explică apelul dând exemplu o situație înregistrată în cazul adeverințelor de la APIA care pot asigura agricultorilor accesul la credite bancare pentru înființarea culturilor de toamnă.

“ Seceta înregistrată în acest an a produs daune majore în bugetul agricultorilor. Mulți dintre oamenii din colegiul meu și nu numai, cu care am stat de vorbă, se plâng de lipsa banilor cu care să-și poată înființa culturile de toamnă. Cu surprindere am constatat că majoritatea lor nu știau despre  adeverințele eliberate de APIA care îi pot ajuta fiind un gaj în demersul de accesarea  unui credint bancar. Prin acest mijloc, încercăm să le asigurăm oamenilor un mijloc de a-și putea munci în continuare pământul, dezamorsând blocajul la care s-a ajuns pe fondul recoltelor insignifiante din acest an. Doar că, repet, informația trebuie să ajungă la beneficiar în timp util”, afirmă deputatul Luca.share - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - JOI
  06:30 Naşul
  09:00 Ghilea Show
  10:00 Pâine şi Circ
  11:00 Conferinţa de presă
  12:00 Ghilea Show
  13:00 Vinovaţii fără vină
  14:00 Ţinta noastră: Sănătatea
  15:00 Fără pleoape la urechi
  16:00 La graniţele cunoaşterii
  17:00 Deşteptarea României cu Lorin Fortuna
  19:00 Timpul - artă şi ştiinţă cu Claudiu Burlan
  19:30 Comunitatea mea
  20:00 Quantika cu Michael Szellner
  21:00 Ghilea Show cu Sorin Ghilea
ACUMA LA TV 22:00 Naşul cu Radu Moraru
  00:30 Timpul - artă şi ştiinţă
  01:00 Ghilea Show
  02:00 Quantika
  03:00 Deşteptarea României
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa