Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Luni, 03 August, 2020
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Acțiuni caritabile ale Asociației Studenților Mediciniști Arădeni, în preajma Sărbătorilor de Craciun

Categorie stire Actualitati | Autor stire Alecu | Data publicare Luni, 24 Decembrie, 2012 | Nr. accesari stire 1081 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Acțiuni caritabile ale Asociației Studenților Mediciniști Arădeni, în preajma Sărbătorilor de Craciun

În prag de sărbători, membri Asociației Studenților Mediciniști Arădeni au organizat mai multe acțiuni caritabile în urma donațiilor, a căror valoare a depășit suma de 3000 RON, facute de studenții mediciniști, membri Asociației Promed și a Universității de Vest „Vasile Goldiș” din Arad.
 
La Centrul de zi de la Zădăreni, inaugurat de DGASPC Arad în 2010, Moș Crăciun și spiridușii mediciniști au fost întâmpinați cu colinde de către angajații centrului și cei 16 copii cu vârste cuprinse între 4 și 14 ani, aceștia primind pachete cu dulciuri, fructe, jucării și jocuri educative și multe rechizite. „Cu ocazia acestei vizite am întâlnit copii minunați, care, deși provin din familii cu posibilități precare, merită și pot ajunge oriunde aceștia își vor propune. Primesc mancare în fiecare zi, sunt ajutați la teme și, poate cel mai important, această modernă instituție funcționează și ca un centru de consiliere și prevenire a abandonului școlar”, a declarat dr. Sebastian Popescu.
 
Păstrând tradiția anilor trecuți, „membri Asociației Studenților Mediciniști Arădeni au pregătit un program de colinde în cadrul serbării de Craciun organizată pentru pacienții și cadrele medicale ale Secției de Hematologie din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad”, a declarat Tudorel Stoica, membru ASMA, după care au oferit, în aceeași zi, împreună cu membri Asociației Promed, pachete cu dulciuri, fructe, haine și jucării celor 26 de copii de la Centrul de Recuperare și Reabilitare pentru Copii cu Handicap Arad.
 

Suntem bucuroși să aducem un zâmbet, cu ocazia sărbătorilor de Crăciun, pe buzele unor copii și pacienți greu încercați. În această perioadă frumoasă a anului nimeni nu trebuie uitat. Sperăm că prin rechizitele donate să susținem continuarea formării educative și dezvoltarea celor mici. Le dorim un viitor luminos și promitem că le vom sta alături de acum înainte”, a declarat asist. univ. drd. Paul Deme.share - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - LUNI
  04:30 Deşteptarea României
  06:30 Naşul
  09:00 Ghilea Show
  10:00 Quantika
  11:00 Magie pe Baricadă
  11:30 Baricada Music
ACUMA LA TV 12:00 Ghilea Show
  13:00 Vitralii
  14:30 Baricada Music
  15:00 Pe Baricadă
  16:00 Fără pleoape la urechi cu Dorin Frandeş
  17:00 Timpul - artă şi ştiinţă
  17:30 Comunitatea mea
  18:00 În Arenă cu Adrian Creţa
  19:00 Aradul de 5 stele cu Daniel Mitre
  20:00 Pâine şi Circ cu Adrian Creţa
  21:00 Ghilea Show cu Sorin Ghilea
  22:00 Naşul cu Radu Moraru
  01:00 Ghilea Show
  02:00 Pâine şi Circ
  03:00 Fără pleoape la urechi
  04:00 În Arenă
  05:00 Aradul de 5 stele
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa