Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Joi, 28 Mai, 2020
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Răsturnare de situaţie la CCIA : Nicolae Băcanu este (din nou) preşedintele CCIA Arad

Categorie stire Actualitati | Autor stire Alecu | Data publicare Vineri, 29 Martie, 2013 | Nr. accesari stire 1023 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Răsturnare de situaţie la CCIA : Nicolae Băcanu este (din nou) preşedintele CCIA Arad

Nicolae Băcanu –a demonstrat că mai are sprijinul câtorva zeci de firme din cadrul CCIA Arad. În această dimineaţă, la Expo Arad Internaţional, s-au adunat între 25 şi 30 de persoane, reprezentând peste 45 de firme, care au ţinut să fie alături de Nicolae Băcanu în Adunarea Generală pe care acesta o convocase în urmă cu nouă zile.

Cea mai puternică susţinere a lui Băcanu a venit din partea lui Tudor Caracioni, omul de afaceri care a condus pentru ani buni de zile compania Contor Group, şi care făcea parte din ultima conducere aleasă a CCIA Arad. Cei prezenţi au primit câte o informare cu privire la: conflictul CCIA Arad – Camera de Comerţ a României, conflictul între gruparea ce îl susţine pe Nicolae Băcanu şi cea care îl susţine pe Gheorghe Seculici, precum şi o poziţie referitoare la evenimentele din ultimele zile dintre cele două tabere.

Adunarea Generală nu a început fără probleme. Accesul la Expo Arad Internaţional a fost, iniţial, blocat, yala uşii principale fiind schimbată. Însă, Nicolae Băcanu şi-a adus aminte că are telecomanda de la uşa pentru accesul maşinilor şi astfel s-a putut intra în Expo, însă accesul în sala de conferinţe a fost din nou restricţionat, iar Adunarea a avut loc în hala A a Expo Internaţional, printre scheletele unor standuri ce nu au fost demolate de la ultimul târg. Mai mult, la un moment dat, un echipaj al poliţiei şi-a făcut apariţia în faţa complexului, agenţii explicând că au fost sesizaţi prin intermediul sistemului 112.

Discuţiile au început cu o prezentare făcută de Nicolae Băcanu, atât a situaţiei conflictuale cu Bucureştiul, cât şi cu privire la conducerea interimară. „În data de 25 martie 2013 după ce s-a constatat şedinţa de colegiu nestatutară – acest aspect este consemnat de mine şi de încă trei membri ai colegiului, şi după închiderea şedinţei, cei cinci membri ai colegiului de conducere au rămas în sală, urmând să redacteze un document fals prin care revocă preşedintele şi doi vicepreşedinţi şi îşi împart funcţiile între ei”, a spus Băcanu. Mai mult, acesta a arătat că o conducere interimară nu poate fi decisă de Colegiul de conducere, decât de către Adunarea Generală.

În momentul votului, cei prezenţi au votat ca poziţia faţă de Camera României să fie în continuare una de atentă supraveghere, iar în ceea ce priveşte conducerea interimară s-a votat anularea deciziei de numire a interimatului, dar şi revocarea din Colegiul de conducere a domnilor: Gheorghe Seculici, Dan Micalacea şi Teodor Ardelean.share - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - JOI
  06:30 Naşul
  09:00 Ghilea Show
  10:00 Pâine şi Circ
  11:00 Conferinţa de presă
  12:00 Ghilea Show
  13:00 Vinovaţii fără vină
  14:00 Ţinta noastră: Sănătatea
  15:00 Fără pleoape la urechi
  16:00 La graniţele cunoaşterii
ACUMA LA TV 17:00 Deşteptarea României cu Lorin Fortuna
  19:00 Timpul - artă şi ştiinţă cu Claudiu Burlan
  19:30 Comunitatea mea
  20:00 Quantika cu Michael Szellner
  21:00 Ghilea Show cu Sorin Ghilea
  22:00 Naşul cu Radu Moraru
  00:30 Timpul - artă şi ştiinţă
  01:00 Ghilea Show
  02:00 Quantika
  03:00 Deşteptarea României
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa