Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Vineri, 19 Aprilie, 2024
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Mâine începe Festivalul Tinerilor Designeri din Vestul României

Categorie stire Actualitati | Autor stire Alecu | Data publicare Joi, 03 Octombrie, 2013 | Nr. accesari stire 991 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Mâine începe Festivalul Tinerilor Designeri din Vestul României

            Maine, vineri, 4 octombrie, Filarmonica de Stat din Arad va găzdui o elegantă expoziţie de fotografie de modă, care va da startul seriei de manifestări organizate cu prilejul Festivalului care va aduna tineri artişti, manechine si personalităţi artistice, din 11 judeţe ale României.

            Vernisajul- Eveniment, va reprezenta deschiderea oficiala a Festivalului Tinerilor Designeri din Vestul Romaniei, manifestare în care se vor prezenta în mod oficial, asistenţei prezente, concurenţii, manechinele participante, partenerii, sponsorii şi membrii juriului.

Expoziţia de fotografie va fi realizată de Foto Club Pro Arad, partenerii Festivalului, care prin acest vernisaj vor aduce în faţa publicului pasionat de fotografie şi modă, o colecţie impresionantă de imagini realizate de profesionişti din acest domeniu.

Evenimentul, care va fi deschis publicului larg, va avea loc începând de la ora 17:00, şi se va desfăşura în Sala Mică a Filarmonicii, iar intrarea va fi liberă; 


Şirul manifestărilor vor continua Sâmbătă, 5 octombrie, atunci când Sala Mare a Filarmonicii va fi împodobită cu tinereţe, culoare şi creativitate, de operele de artă ale tinerilor designeri din partea de Vest a României. Evenimentul va culmina cu o Gala de Excepţie, care va aşeza la loc de cinste, realizările tinerilor din domeniul designului vestimentar. Evenimentul va începe de la ora 19:00, iar preţul unui bilet va fi de 15 lei. Biletele vor putea fi achiziţionate la intrarea la eveniment. O mare parte din încasarile evenimentului vor ajuta o cauză umanitară, a micuţei Rusti Ana Maria, în vârstă de 2 ani, care are grave probleme de sănătate; 


            AfterParty : dupa terminarea evenimentului, toţi participanţii, invitaţii, spectatorii si modelele Festivalului, sunt asteptati să sărbătorească reusita evenimentului, în Clubul LaMouche Society Club. Intrarea în club, pe baza biletului de la intrarea de la Festival, va fi liberă până la ora 00:00. 

Proiectul este organizat de Asociaţia Angels Organization, este susținut de Consiliul Județean Arad, Centrul Cultural Județean Arad, Filarmonica de Stat Arad, si este un eveniment cu scop caritabil.



share - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - VINERI
  05:00 Documentar
  06:00 Sufulcă-ţi zilele
  06:30 Naşul
  09:00 Ghilea show
  10:00 Quantika
ACUMA LA TV 11:00 Conferinţa de presă
  12:00 Ghilea Show
  13:00 Magie pe Baricadă
  13:30 Timpul - artă şi ştiinţă
  14:00 Deşteptarea României
  16:00 Mapamond românesc
  17:00 Comunitatea mea
  17:30 Ţinta noastră: Sănătatea cu Minodora Hrimiuc şi Daniel Ţinte
  18:30 Pe Baricadă cu Dorel Zăvoianu
  19:30 Vitralii cu Eugen Marinoff
  21:00 Ghilea Show
  22:00 Baricadaţi în voie bună
  23:30 Retro Zone
  01:30 Ţinta noastră: Sănătatea
  02:30 Pe Baricadă
  03:30 Vitralii
  05:00 La graniţele cunoaşterii
COZACONE
  oferit de: curs-valutar-bnr.ro
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa

Acest site foloseste cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti: Politica de cookies sau/si Politica datelor confidentiale si dorim sa confirmi acordul tau.

Accepta