Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Sambata, 28 Martie, 2020
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Universitatea de Vest „Vasile Goldiș”, prezentă la Liceul „Nicolae Bălcescu” din Gyula și la Sărbătoarea Minorităților de la Bekescsaba

Categorie stire Actualitati | Autor stire Alecu | Data publicare Marti, 17 Decembrie, 2013 | Nr. accesari stire 572 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Universitatea de Vest „Vasile Goldiș”, prezentă la Liceul „Nicolae Bălcescu” din Gyula și la Sărbătoarea Minorităților de la Bekescsaba

O delegaţie a Universităţii de Vest „Vasile Goldiş” din Arad condusă de prof. univ. dr. Coralia Adina Cotoraci, rectorul Universităţii de Vest „Vasile Goldiş”, din care au făcut parte prof. univ. dr. Cristian Haiduc - prorector, prof. univ. dr. Teodor Pătrăuță - decanul Facultăţii de Ştiinţe ale Educaţiei, Psihologie şi Educaţie Fizică şi Sport, conf. univ. dr. Eugen Gagea din cadrul Facultății de Ştiinţe ale Educaţiei, Psihologie şi Educaţie Fizică şi Sport şi studentul Sebastian Popescu - preşedintele ASMA, a participat, zilele trecute, la o amplă acţiune de promovare a Ofertei educaţionale a Universităţii de Vest „Vasile Goldiş” la Liceul „Nicolae Bălcescu” din Gyula, singurul liceu cu predare în limba română din Ungaria.

Delegaţia Universităţii de Vest „Vasile Goldiş” a donat bibliotecii liceului 100 de cărți din diferinte specialități, s-a întâlnit cu conducerea liceului „Nicolae Bălcescu” din Gyula, cadrele didactice, elevi şi părinţi și a participat la Sărbătoarea Minorităților, organizată de Autoguvernarea Română din Bekescsaba.

Prof. univ. dr. Coralia Adina Cotoraci, rectorul UVVG, a transmis salutul Senatului Universităţii şi a prezentat oferta educaţională şi proiectele pe care le are Universitatea de Vest „Vasile Goldiş”, în ceea ce priveşte cercetarea ştiinţifică şi curricula academică, dar și învăţământul de calitate, centrat pe student, practicat de Universitatea arădeană.     

Prof. Maria Gurzău, directorul Liceului „Nicolae Bălcescu” din Gyula, a declarat: „Şcoala noastră are o relaţie foarte bună de peste 10 ani cu Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” din Arad, iar o parte foarte mare a bibliotecii noastre şcolare este formată din donaţiile de carte primite de la UVVG. Mulţumim conducerii Universităţii şi tuturor profesorilor pentru sprijinul acordat și mai ales pentru Bursele oferite tinerilor noştri pentru a se școlariza gratuit la Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” din Arad. Urez conducerii şi cadrelor didactice ale Universității „Sărbători fericite!”, o viaţă lungă şi binecuvântată de Dumnezeu”.

Prof. univ. dr. Teodor Pătrăuță, decanul Facultății de Științe ale Educaţiei, Psihologie și Educație Fizică și Sport, din cadrul UVVG, a subliniat: „În cadrul festiv oferit de către conducerea liceului, reprezentanţii Universităţii noastre s-au întâlnit cu elevii liceului şi viitorii absolvenţi, dar şi cu părinţi şi cadre didactice. Cu acest prilej au fost prezentate cele şase facultăţii ale UVVG, cu cele 37 de programe de nivel licenţă şi 23 de programe masterale. Acţiunea a fost o reuşită și demonstrează deschiderea pe care Universitatea noastră o are pentru toţi absolvenţii generaţiei 2014 atât din România, cât și din alte țări ale Europei, sau din lume”.

Prof. univ. dr. Coralia Adina Cotoraci, rectorul Universității de Vest „Vasile Goldiș”, ne-a declarat că: „Universitatea noastră a răspuns cu drag invitației doamnei director Maria Gurzău de la Liceul „Nicolae Bălcescu” din Gyula, de a avea o întâlnire cu cadrele didactice și cu elevii acestui liceu. Ne-a impresionat foarte mult modul de organizare și entuziasmul tinerilor pentru carte, dar și eforturile făcute de cadrele didactice și de doamna director pentru menținerea unui standard de calitate la Liceul „Nicolae Bălcescu”. În cursul după-amiezii, delegația Universității de Vest „Vasile Goldiș” a răspuns invitației Autoguvernării Române din Bekescsaba, unde am participat la Sărbătoarea Minorităților. Evenimentul s-a desfășurat sub patronajul Primăriei, unde au participat personalități ale administrației locale, distinși diplomați, precum consulul general al României la Gyula - Florin Vasiloni și consulul general al României la Szeged - Ioan Fodoreanu, care sunt buni colaboratori ai Universității noastre. A fost o manifestare de prestigiu, tradițională, care s-a desfășurat în spiritul comunicării și al prieteniei, dar și în spiritul Sărbătorilor de Crăciun”.

Biroul de presă al UVVG

Daniel Albushare - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - SAMBATA
  06:00 Baricada Music
  07:00 Baricadaţi în voie bună
  08:30 Desene animate
  10:00 Documentar
  11:00 Sufulcă-ţi zilele
  11:30 Fără pleoape la urechi
  12:30 Ţinta noastră: Sănătatea
  13:30 Magic Summer
  15:30 La graniţele cunoaşterii
  16:30 Documentar
  17:30 Baricada Music
  18:00 Aradul de 5 stele
  19:00 Magie pe Baricadă cu Cătălin Pintea
ACUMA LA TV 19:30 Film Artistic
  21:30 Vinovaţii fără vină
  22:30 Film documentar
  23:30 Baricadaţi în voie bună
  02:30 Vinovaţii fără vină
  03:30 Film documentar
  04:30 Baricada Music
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa