Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Joi, 18 Aprilie, 2024
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Boutheina Labidi, ambasador al Tunisiei la București, a vizitat UVVG

Categorie stire Actualitati | Autor stire Alecu | Data publicare Vineri, 28 Martie, 2014 | Nr. accesari stire 1621 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Boutheina Labidi, ambasador al Tunisiei la București, a vizitat UVVG

Conducerea Universității de Vest „Vasile Goldiș” - prof. univ. dr. Coralia Adina Cotoraci, rectorul UVVG, prof. univ. dr. Aurel Ardelean, președintele Universității, prorectorii - prof. univ. dr. Cristian Haiduc, prof. univ. dr. Anca Hermenean, directori de departamente, a primit, în data de 28.03.2014, în Sala de conferințe din cadrul Campusului Universitar „Vasile Goldiș”, vizita unei delegații din Tunisia condusă de d-na Boutheina Labidi, ambasador al Tunisiei la București. Excelența Sa a fost însoțită de Sevastiean ARMASU – Consulul Onorific al Tunisiei la Timişoara, Driss GABTENI – Responsabilul pe probleme consulare, Souhaiel HADIJI – Preşedinte Liga Tunisienilor, Timişoara și de d-na Dorina BOBOICIOV – Consilier.

D-na Boutheina Labidi, ambasador al Tunisiei la București, a vizitat Institutlul de Științe ale Vieții și s-a întâlnit cu studenții tunisieni. „Boutheina Labidi, ambasador al Tunisiei: „Mă bucur foarte mult să fiu prezentă la Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” și mă aflu aici pentru că la această Universitate învață aproximativ 180 de studenți tunisieni. De asemenea, mă aflu aici pentru a lărgi colaborarea dintre universitățile din Tunisia și Universitatea de Vest „Vasile Goldiș”. Menționez că am fost foarte bine primită de toată conducerea universității, dl. președinte prof. univ. dr. Aurel Ardelean și d-na rector prof. univ. dr. Coralia Adina Cotoraci, care mi-au prezentat toate parteneriatele pe care Universitatea le are, inclusiv bursele ERASMUS de care pot beneficia studenții tunisieni. Sunt foarte interesată să continuăm relația în acest sens al parteneriatelor dintre Tunisa și Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” din Arad”.

Prof. univ. dr. Coralia Adina Cotoraci, rectorul Universității de Vest „Vasile Goldiș”, ne-a declarat: „Vizita doamnei ambasador Labidi este o deschidere extraordinară a studenților tunisieni cu care am avut o întâlnire în prealabil, împreună cu conducerea, prorectorii și șeful biroului de studenți străini. Doamna ambasador ne-a prezentat deschiderea dânsei și sperăm într-o colaborare strânsă și armonioasă și pe viitor”.

Prof. univ. dr. Aurel Ardelean, președintele Universității de Vest „Vasile Goldiș”, a subliniat: „Doamna ambasador a Tunisiei, Doamna Boutheina Labidi este interesată de evoluția studenților tunisieni la Universitatea noastră. În prezent, la Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” există un număr de aproape 200 de studenți tunisieni, care s-au încadrat foarte bine în structurile organizatorice ale Universității noastre. Pentru a veni în sprijinul studenților tunisieni, am pregătit pentru predarea în limba franceză, limbă în care ei se pregătesc, a unor cursuri. Cursurile sunt pregătite pentru toate specializările, fiecare specializare beneficiind de cursul specific și lucrări de laborator. Pentru studenții din anii mai mari îi pregătim în clinicile universitare. Nu au dificultăți în învățarea limbii române deoarece în clinică trebuie să cunoască foarte bine limba română pentru a face anamneza pacientului și pentru a sta de vorbă despre evoluția bolii. Noi suntem bucuroși de vizita doamnei ambasador a Tunisiei, iar în anii care vor urma vom continua relațiile cu Ambasada Tunisiei la București pentru a găsi soluțiile cele mai bune pentru pregătire, în special în medicină, a studenților tunisieni”.

Daniel Albu

Biroul de presă al UVVG



share - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - JOI
  06:30 Naşul
  09:00 Ghilea Show
  10:00 Pâine şi Circ
  11:00 Conferinţa de presă
ACUMA LA TV 12:00 Ghilea Show
  13:00 Vinovaţii fără vină
  14:00 Ţinta noastră: Sănătatea
  15:00 Fără pleoape la urechi
  16:00 La graniţele cunoaşterii
  17:00 Deşteptarea României cu Lorin Fortuna
  19:00 Timpul - artă şi ştiinţă cu Claudiu Burlan
  19:30 Comunitatea mea
  20:00 Quantika cu Michael Szellner
  21:00 Ghilea Show cu Sorin Ghilea
  22:00 Naşul cu Radu Moraru
  00:30 Timpul - artă şi ştiinţă
  01:00 Ghilea Show
  02:00 Quantika
  03:00 Deşteptarea României
COZACONE
  oferit de: curs-valutar-bnr.ro
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa

Acest site foloseste cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti: Politica de cookies sau/si Politica datelor confidentiale si dorim sa confirmi acordul tau.

Accepta