Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Sambata, 25 Mai, 2019
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Adrian S. Negrău, directorul CCIA Arad: ”Industria de transport își revine”

Categorie stire Actualitati | Autor stire Alecu | Data publicare Joi, 19 Iunie, 2014 | Nr. accesari stire 746 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Adrian S. Negrău, directorul CCIA Arad: ”Industria de transport își revine”

Evenimentul Weekend la Expo Arena organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad, în perioada 14-15 iunie 2014, la Complexul Expo Arad, s-a încheiat cu rezultate promițătoare pentru organizatori, dar și pentru cele două domenii prezente în târg.

În cadrul manifestării, au fost expuse oferte din domeniul de transport profesional, dar și cele mai noi modele ale dealerilor din regiune. Paralel cu adrenalina, caii putere și stilul de la Expo Tuning Show, pentru copii, a fost creat un colțișor de basm, unde cei mici au avut șansa să se bucure de locuri de joacă, mascote, ateliere de pictură, precum și de o variată ofertă de cursuri și articole pentru copii.

Târgurile de specialitate organizate de CCIA Arad, la Complexul EXPO Arad, constituie, pentru noi ca și organizatori, un indice important prin care instituția Camerală poate să analizeze starea economiei, pe domenii de activitate.  În urma evenimentului Transport-Ar, ajuns la ediția XXI, ne-am întărit convingerea că industria de transport, catalogată anii anteriori de mulți experți din domeniu ca fiind una cu probleme, își revine și faptul că vizitatorii au fost interesați și chiar au achiziționat din cadrul evenimentului mașini și utilaje, demonstrează puterea economică a oamenilor activi din județul nostru”, a declarat Mag. Adrian S. Negrau, directorul Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad .

Următorul eveniment organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad, prin rețeaua Enterprise Europe Network și Extreme Light Infrastructure – Nuclear Physics – Inovative Cluster va avea loc în 24 iunie și se va axa pe dezbaterea temei: “Cercetare științifică – Inovare – Clustere: Noua autostradă spre reindustrializarea Uniunii Europene“.

Evenimentul se înscrie în demersul Clusterului de la Măgurele de a dezvolta o serie de parteneriate pentru realizarea de proiecte inovative, cu finanțare europeană, care să răspundă obiectivelor Strategiei Dunării.

Biroul de presă al CCIA Aradshare - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - SAMBATA
  06:00 Baricada Music
  07:00 Baricadaţi în voie bună
  08:30 Desene animate
  10:00 Documentar
  11:00 Sufulcă-ţi zilele
  11:30 Fără pleoape la urechi
  12:30 Ţinta noastră: Sănătatea
  13:30 Magic Summer
  15:30 La graniţele cunoaşterii
  16:30 Documentar
  17:30 Baricada Music
  18:00 Aradul de 5 stele
  19:00 Magie pe Baricadă cu Cătălin Pintea
  19:30 Film Artistic
  21:30 Vinovaţii fără vină
  22:30 Film documentar
  23:30 Baricadaţi în voie bună
  02:30 Vinovaţii fără vină
  03:30 Film documentar
  04:30 Baricada Music
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa