Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Miercuri, 03 Iunie, 2020
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Cristian Tudor Popescu: Mircea Băsescu este un interlop, iar Traian Băsescu este un interlop politic

Categorie stire Actualitati | Autor stire Alecu | Data publicare Vineri, 20 Iunie, 2014 | Nr. accesari stire 767 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Cristian Tudor Popescu: Mircea Băsescu este un interlop, iar Traian Băsescu este un interlop politic

Editorialistul Cristian Tudor Popescu a declarat, la Gândul LIVE, că este inadmisibil că preşedintele Traian Băsescu şi serviciile secrete şi de anchetă din România nu au ştiut nimic despre banii pe care Mircea Băsescu i-ar fi primit de la clanul Bercea Mondial.

Un om care vreme de 10 ani a încercat prin toate mijloacele să îi convingă pe cetăţenii săi că el ştie tot în ţara asta, 24 de ore din 24, timp în care a folosit diverse informaţii în avans cunoscute pe căi sau mai puţin oficiale pentru pentru a-şi denigra, şantaja adversarii politici, de la pupitrul Cotroceniului, un om care s-a pretins a fi un securist aproape ştiutor se ciocneşte acum cu propria imagine. El încercă să ne convingă contrariul: şi anume că nu a ştiut cu ce se ocupă fratele domniei sale în raport cu clanul Bercea Mondial, având tupeul şi neimţirea formidabilă pe care le cunoaştem să spună că i-a prezentat o variantă fratele lui şi că ar vrea să creadă în ea... În atâtea şi atâtea cazuri, domnul Băsescu a lansat atâtea acuzaţii televizate la adresa adversarilor fără a aduce dovezi”, a declarat Cristian Tudor Popescu.

 Potrivit acestuia, „aşa ceva este de neimaginat. Serviciile din ţara asta, organele, ministerul de Interne, tot ce mişcă în materie de investigaţie, anchetă şi siguranţă naţională nu ştiau că se vehiculează astfel de sume de bani între fratele şefului statului şi un clan mafiot”.

În continuare, Cristian Tudor Popescu a susţinut că reţinerea lui Mircea Băsescu se datorează faptului că acesta nu a căzut la pace cu membrii clanului Bercea. „Supăraţi, ăia au venit cu înregistrările la Parchet... Nu au fost interceptări, nu au fost ofiţeri acoperiţi  implicaţi”, a afirmat editorialistul, precizând că „toată afacerea nu ar fi ieşit la suprafaţă dacă s-ar fi căzut la pace între cele două părţi”. Potrivit acestuia, "Mircea Băsescu este un împărat al cretinilor”.

El a catalogat drept o nouă scenetă tremurul din glasul preşedintelui în timpul  declaraţiilor făcute după apariţia înregistrărilor din care reiese că Mircea Băsescu ar fi primit 250.000 de euro pentru a face trafic de influenţă în cazul lui Bercea Mondial. „Asta cu plânsul este nodul în gât pe care el şi-l bagă profesionist este indentic cu cel din cazul ’Să îţi fie ruşine, Dinu Patriciu’, ’Dragă Stolo’ ... El, ca toţi marii farsorii, are capacitatea de a se monta singur”.

Amintind de faptul că în urmă cu cinci ani, fratele preşedintelui l-a făcut „găozar” pe un jurnalist gândul, Cristian Tudor Popescu a afirmat că Mircea Băsescu este un interlop, în timp ce şeful statului este un interlop politic. „Să ne înţelegem, domnul Mircea Băsescu nu este un nevinovat abia intrat în viaţă care este prizonierul unui clan interlop. Domnul Mircea Băsescu este el însuşi un interlop, nu e de mirare că s-a înhăitat cu ei. E din aceeaşi specie cu ei, iar domnul Băsescu este tot un interlop, dar mult mai inteligent, este un interlop politic”. Sursa : gandul.info
 share - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - MIERCURI
  05:00 Documentar
  06:00 Sufulcă-ţi zilele
  06:30 Naşul
  09:00 Ghilea Show
  10:00 Pâine şi Circ
  11:00 Pe Baricadă
  12:00 Ghilea Show
  14:00 Deşteptarea României
  16:00 Conferinţa de presă
  17:00 Retro Zone cu Alexandru Chiriţă
ACUMA LA TV 19:00 Vinovaţii fără vină cu Daniel Julean
  20:00 Pâine şi Circ cu Adrian Creţa
  21:00 Ghilea Show cu Sorin Ghilea
  22:00 Naşul cu Radu Moraru
  01:00 Ghilea Show
  02:00 Pâine şi Circ
  03:00 Retro Zone
  05:00 Vitralii
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa