Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Sambata, 28 Noiembrie, 2020
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

UVVG i-a acordat laureatului NOBEL pentru CHIMIE, prof. dr. med. h.c. Stefan Hell, DHC al Universităţii de Vest „Vasile Goldiş” - „MEDALIA DE AUR VASILE GOLDIŞ”

Categorie stire Actualitati | Autor stire Alecu | Data publicare Luni, 13 Octombrie, 2014 | Nr. accesari stire 862 ori | Comentarii stire 0 comentarii

UVVG i-a acordat laureatului NOBEL pentru CHIMIE, prof. dr. med. h.c. Stefan Hell, DHC al Universităţii de Vest „Vasile Goldiş” - „MEDALIA DE AUR VASILE GOLDIŞ”

           Senatul Universităţii de Vest „Vasile Goldiş” din Arad a votat, în data de 09.10.2014, în unanimitate, acordarea distincţiei „MEDALIA DE AUR VASILE GOLDIŞ”, laureatului premiului MOBEL pentru CHIMIE pe anul 2014, prof. dr. med. h. c. Stefan W. Hell, care este Doctor Honoris Causa al Universităţii de Vest „Vasile Goldiş” din Arad din anul 2012.

           Stefan W. Hell a fost recompensat cu Premiul NOBEL pentru CHIMIE pe anul 2014, de către Academia Regală de Ştiinţe din Suedia, pentru descoperirile făcute în „dezvoltarea microscopiei cu fluorescenţă de super-rezoluţie”.  

            În cele ce urmează redăm scrisoarea de felicitare adresată domnului Profesor dr. med. h.c. Stefan Hell de conducerea Universităţii de Vest „Vasile Goldiş” din Arad – prof. univ. dr. Coralia Adina Cotoraci, rectorul UVVG şi prof. univ. dr. Aurel Ardelean, preşedintele Universităţii.

 

Stimate şi Distins Domn Profesor dr. med. h. c. Stefan Hell,

Doctor Honoris Causa al Universităţii de Vest „Vasile Goldiş” din Arad

Am aflat cu foarte mare bucurie despre acordarea Excelenţei Voastre a Premiului NOBEL pentru CHIMIE pe 2014, o distincţie pe care o meritaţi cu prisosinţă.

În calitate de DOCTOR HONORIS CAUSA al Universităţii de Vest „Vasile Goldiş” din Arad, vă rugăm să primiţi cele mai calde felicitări şi urări de bine.

Din impresionanta listă de lucrări ştiinţifice prezentată cu ocazia acordării de către Senatul universitar a titlului de Doctor Honoris Causa, după susţinerea  splendidei disertaţii prezentată, cu această ocazie, în cadrul comunităţii noastre academice, am avut cu toţii convingerea că dumneavoastră veţi deveni laureat al Premiului NOBEL.

Senatul Universităţii de Vest „Vasile Goldiş” din Arad a votat, în data de 09.10.2014, în unanimitate, acordarea distincţiei „MEDALIA DE AUR VASILE GOLDIŞ”, pe care am fi onoraţi să v-o înmânăm la prima dumneavoastră vizită la Universitatea noastră.

În semn de înaltă preţuire a excepţionalei dumneavoastră activităţi ştiinţifice, puse în slujba vieţii, Institutul de Ştiinţe ale Vieţii din cadrul Universităţii noastre, care se aflată pe Platforma Academiei de Ştiinţe Medicale, prin intermediul Consiliului Cercetării Ştiinţifice al Universităţii de Vest „Vasile Goldiş” din Arad, a înaintat propunerea de primire a Domniei Voastre în Academia de Ştiinţe Medicale din România, în calitate de Membru de Onoare.

Întreaga comunitate academică a Universităţii de Vest „Vasile Goldiş” din Arad vă felicită pentru primirea Premiului Nobel pentru Chimie pe anul 2014 şi vom fi onoraţi să continuăm colaborarea iniţiată în luna mai 2012.

Vă felicităm din toată inima încă o dată, vă dorim multă sănătate, noi împliniri şi prosperitate.

 

       RECTOR,                                                                     PREŞEDINTE,

Prof. univ. dr. Cotoraci Coralia-Adina      Prof. univ. dr. Ardelean Aurelshare - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - SAMBATA
  06:00 Baricada Music
  07:00 Baricadaţi în voie bună
  08:30 Desene animate
  10:00 Documentar
  11:00 Sufulcă-ţi zilele
  11:30 Fără pleoape la urechi
  12:30 Ţinta noastră: Sănătatea
  13:30 Magic Summer
  15:30 La graniţele cunoaşterii
  16:30 Documentar
  17:30 Baricada Music
  18:00 Aradul de 5 stele
  19:00 Magie pe Baricadă cu Cătălin Pintea
  19:30 Film Artistic
  21:30 Vinovaţii fără vină
  22:30 Film documentar
  23:30 Baricadaţi în voie bună
  02:30 Vinovaţii fără vină
  03:30 Film documentar
  04:30 Baricada Music
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa