Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Joi, 29 Octombrie, 2020
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Gheorghe Falcă : Modul în care a intervenit poliția statală arată că se ocupă de protejarea ilegalităților PSD

Categorie stire Actualitati | Autor stire Alecu | Data publicare Luni, 13 Octombrie, 2014 | Nr. accesari stire 635 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Gheorghe Falcă : Modul în care a intervenit poliția statală arată că se ocupă de protejarea ilegalităților PSD

Primăria Municipiului Arad informează că sâmbătă, 11 octombrie 2014 a demarat  o acțiune de punere în legalitate a afișajului publicitar de pe domeniul public, respectiv îndepărtarea  bannerelor amplasate ilegal pe arterele magistrale de circulație și curățirea afișajului stradal ilegal. Acțiunea se defășoară împreună cu Poliția Locală Arad, în conformitate cu Legea 370/2004 republicată și HCLM nr.186/2006, lucrările fiind executate de operatorii serviciilor de salubritate și iluminat public SC ELBA SA și SC POLARIS M HOLDING SA.

Referitor la această acțiune, aducem la cunoștiința opiniei publice faptul că în seara de sâmbătă persoane care se deplasau cu vehicule având însemnele electorale ale PSD și inscripționate cu portretul candidatului Victor Ponta au încercat în mai multe rânduri să împiedice acțiunea municipalității, agresând echipajele de lucru, adresând injurii oficialilor Primăriei și provocând incidente care au tulburat ordinea publică.

Primarul Municipiului Arad apreciază că se impune informarea opiniei publice cu privire la faptul reprobabil că, în intervenția lor destul de întârziată, organele poliției naționale au fost preocupate cu precădere de legitimarea și chestionarea oficialilor Primăriei și a lucrătorilor municipalității aflați în exercițiul funcțiunii, nu de identificarea și sancționarea persoanelor turbulente din « commando-ul » de campanie electorală al PSD, care au fost tratate cu exces de politețe. Precizăm și faptul că din acest grup a făcut parte chiar purtătorul de cuvânt al  Prefectului județului Arad.

Primarul Municipiului Arad, Gheorghe Falcă anunță că va susține o conferință de presă luni, 13 octombrie, la ora 10 :30 în sala Regele Ferdinand a Palatului Administrativ,  pentru a cere public demisia conducerii Inspectoratului Județean al Poliției și a adjunctului șefului Poliției Municipiului Arad, care a coordonat personal pe teren intervenția echipajelor de ordine publică.

« Modul în care a intervenit poliția statală arată că se ocupă de protejarea ilegalităților PSD, în timp ce comunitatea noastră trebuie să plătească din fonduri proprii patrule de pază și ordine în parcuri.  Îi informăm pe aceasta cale pe politiștii închinați PSD-ului că Aradul nu este un maidan unde cineva, sub protecția lor, poate să facă murdărie. Îi asigur pe cetățenii Aradului că luni seara echipele Primăriei vor continua acțiunile cu sprijinul Poliției Locale și fac un apel la arădeni să vină să susțină curățirea orașului de bannerele ilegale și de toate afișele lipite pe stâlpi, indiferent de culoarea lor. » a declarat Gheorghe Falcă, primarul Aradului.

Biroul de presă al Primăriei Municipiului Aradshare - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - JOI
  06:30 Naşul
  09:00 Ghilea Show
  10:00 Pâine şi Circ
  11:00 Conferinţa de presă
  12:00 Ghilea Show
  13:00 Vinovaţii fără vină
  14:00 Ţinta noastră: Sănătatea
  15:00 Fără pleoape la urechi
  16:00 La graniţele cunoaşterii
  17:00 Deşteptarea României cu Lorin Fortuna
  19:00 Timpul - artă şi ştiinţă cu Claudiu Burlan
  19:30 Comunitatea mea
  20:00 Quantika cu Michael Szellner
ACUMA LA TV 21:00 Ghilea Show cu Sorin Ghilea
  22:00 Naşul cu Radu Moraru
  00:30 Timpul - artă şi ştiinţă
  01:00 Ghilea Show
  02:00 Quantika
  03:00 Deşteptarea României
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa