Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Duminica, 09 August, 2020
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

CCIA Arad : S-a deschis ECOMEDIU

Categorie stire Actualitati | Autor stire Alecu | Data publicare Miercuri, 15 Octombrie, 2014 | Nr. accesari stire 528 ori | Comentarii stire 0 comentarii

CCIA Arad : S-a deschis ECOMEDIU

Cel mai mare eveniment internațional de mediu din Vestul țării, ECOMEDIU și-a deschis oficial porțile astăzi, 15 octombrie 2014.

La conferința de deschidere au participat: Gheorghe SECULICI, președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad, Adrian ȚOLEA, vicepreședintele Consiliului Județean Arad, Eszter TANKA din partea Agenției Naționale pentru Deșeuri – Ungaria, Poliana Mihaela LERU, din partea Universității de Medicină și Farmacie Carol Davila București, Alexei ATUDOREI reprezentând Asociația Internațională a Deșeurilor Solide, Smaranda MASU din partea Institutului Național de Cercetare pentru Ecologie Industrială, oficialități locale și regionale, primari, reprezentanți ai organismelor locale de protejare a mediului, profesori, studenți, precum și reprezentanți ai mass-mediei.

Startul a fost dat de președintele CCIA Arad, Gheorghe SECULICI, care a subliniat importanța organizării unui eveniment care să se concentreze pe găsirea de soluții pentru un mediu mai curat: “Cea mai mare responsabilitate pentru poluarea mediului o avem noi toți, prin activitățile pe care le întreprindem zilnic. Fie că vorbim de persoane fizice, companii mari sau mici, fiecare trebuie să conștientizeze că este nevoie de mai multă implicare în aplanarea procesului de poluare şi distrugere a mediului înconjurător. Nu trebuie să lăsăm această problemă doar în grija specialiștilor din domeniu. Este o responsabilitate generală și necesită o atitudine unitară. ECOMEDIU promovează acțiuni și activități cu repercusiuni pozitive pentru un mediu mai sănătos și, în același timp, susține și sprijină educația și dezvoltarea afacerilor din domeniu”.

Ediția din 2014 promovează, în premieră mondială la un eveniment de mediu, o temă deosebit de discutată la nivel internațional: Eradicarea ambroziei, subiect dezbătut de specialiști, medici și administrații locale, în prima zi de conferințe a evenimentului.

Pe parcursul celor trei zile de expoziție, importanți lideri de piață din domeniul deșeurilor periculoase și nepericuloase, igienizării domeniului public, institute de cercetare și dezvoltare, cât și asociații de mediu interne și internaționale vor facilita accesul publicului vizitator la o ofertă excepțională în ceea ce privește produse și servicii pentru protejarea mediului înconjurător.

Sunt așteptați să participe la eveniment specialiști, responsabili de mediu ai companiilor, reprezentanți ai administrațiilor publice, medici, profesori, elevi, studenți, cât și publicul larg.

ECOMEDIU vă așteaptă să vizitați standurile expoziționale și să participați la conferințe începând de astăzi, 15 octombrie, până vineri, 17 octombrie, la ora 13:00.

 

 

 

 

Date tehnice:

Expoziție - 30 standuri interioare și spații exterioare de expunere în suprafață totală de 310 mp (140 mp interior și 150 mp exterior)

Program Conferințe:

Miercuri, 15 octombrie

 Ziua 1

11:30 - 17:00

Conferința internaţională „Practici și experiențe în domeniul protecţiei mediului”

- Ambrozia, un pericol pentru sănătatea omului

- Protecţia apei, aerului și a solului

Joi, 16 octombrie

 Ziua 2

11:00 - 17:00

Conferinţa internaţională „Practici și experiențe în domeniul protecţiei mediului”

- Recuperarea, sortarea și reciclarea deşeurilor

Vineri, 17 octombrie

 Ziua 3

11:00 - 13:00

Conferinţa internaţională „Practici și experiențe în domeniul protecţiei mediului”

- Biodiversitate

 

 

BIROUL DE PRESĂ

 

CAMERA DE COMERȚ, INDUSTRIE ȘI AGRICULTURĂ A JUDEȚULUI ARADshare - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - DUMINICA
  05:00 Baricadaţi în voie bună
  06:00 La graniţele cunoaşterii
ACUMA LA TV 07:00 Desene animate
  09:00 Pâine şi Circ
  10:00 Magic Summer
  12:00 Baricadaţi în voie bună
  13:00 Magie pe Baricadă
  14:00 Vitralii
  15:30 La graniţele cunoaşterii
  16:30 Retro Zone
  18:30 Vinovaţii fără vină
  19:30 Ţinta noastră: Sănătatea
  20:30 Film artistic
  22:30 Film documentar
  23:30 Film artistic
  01:30 Magic Summer
  03:30 Film artistic
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa