Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Joi, 29 Octombrie, 2020
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Prof. univ. dr. Adrian Liviu Ivan de la Universitatea „Babeş-Bolyai” din Cluj-Napoca susține un nou ciclu de conferinţe la UVVG cu tema: „Securitate, minorităţi şi regionalizare în Uniunea Europeană”

Categorie stire Actualitati | Autor stire Alecu | Data publicare Marti, 21 Octombrie, 2014 | Nr. accesari stire 815 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Prof. univ. dr. Adrian Liviu Ivan de la Universitatea „Babeş-Bolyai” din Cluj-Napoca susține un nou ciclu de conferinţe la UVVG cu tema: „Securitate, minorităţi şi regionalizare în Uniunea Europeană”

În data de 24.10.2014, cu ocazia Zilelor Facultăţii de Ştiinţe Umaniste, Politice şi Administrative vom avea bucuria şi onoarea de a-l avea alături de noi pe binecunoscutul specialist în domeniul Relaţiilor Internaţionale şi Studiilor Europene, profesorul universitar Adrian Liviu Ivan de la Universitatea „Babeş-Bolyai” din Cluj-Napoca.

Începând cu ora 11.00, profesorul Adrian Liviu Ivan va prezenta publicului interesat, studenţilor şi elevilor cartea profesorului Stelean Ioan Boia, Introducere în Istoria Relaţiilor Internaţionale, o carte valoroasă din punct de vedere ştiinţific, dar şi extrem de utilă, atât studenţilor în domeniul Relaţiilor Internaţionale, cât şi celor interesaţi de evoluţia istorică a sistemului internaţional. Cartea lui Stelean Ioan Boia inaugurează Colecţia Relaţii Internaţionale şi Studii Europene a Editurii „Vasile Goldiş” University Press, coordonată de către Facultatea de Ştiinţe Umaniste.

În continuare, profesorul Adrian Liviu Ivan va inaugura un nou ciclu de conferinţe la Facultatea de Ştiinţe Umaniste, cu titlul Securitate, minorităţi şi regionalizare în Uniunea Europeană. Conferinţele vor atinge probleme de maximă actualitate şi importanţă pentru spaţiul european, precum legătura dintre problema minorităţilor şi securitatea la nivel european şi evoluţia procesului de regionalizare.

Toate aceste evenimente vor avea loc în data de 24.10.2014, începând cu ora 11.00, la sediul Facultăţii de Ştiinţe Umaniste de pe str. Unirii nr. 3.

Conf. univ. dr. Cristian Bențeshare - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - JOI
  06:30 Naşul
  09:00 Ghilea Show
  10:00 Pâine şi Circ
  11:00 Conferinţa de presă
  12:00 Ghilea Show
  13:00 Vinovaţii fără vină
  14:00 Ţinta noastră: Sănătatea
  15:00 Fără pleoape la urechi
  16:00 La graniţele cunoaşterii
  17:00 Deşteptarea României cu Lorin Fortuna
  19:00 Timpul - artă şi ştiinţă cu Claudiu Burlan
  19:30 Comunitatea mea
  20:00 Quantika cu Michael Szellner
ACUMA LA TV 21:00 Ghilea Show cu Sorin Ghilea
  22:00 Naşul cu Radu Moraru
  00:30 Timpul - artă şi ştiinţă
  01:00 Ghilea Show
  02:00 Quantika
  03:00 Deşteptarea României
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa