Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Joi, 12 Decembrie, 2019
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Victor Ponta: Băsescu trebuie să spună care serviciu secret a încălcat legea în cazul Udrea la Paris

Categorie stire Actualitati | Autor stire Alecu | Data publicare Vineri, 31 Octombrie, 2014 | Nr. accesari stire 578 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Victor Ponta: Băsescu trebuie să spună care serviciu secret a încălcat legea în cazul Udrea la Paris

Premierul Victor Ponta a declarat vineri că președintele Traian Băsescu trebuie să spună care serviciu secret a încălcat legea prin realizarea unor fotografii cu Elena Udrea și șefa DIICOT, Alina Bica, la Paris.

"Spre deosebire de doamna Udrea, care poate să spună ce vrea și poate să meargă unde vrea, e o femeie liberă încă, domnul Băsescu încă este oficial președinte în funcție, chiar dacă nelegitim. Un președinte în funcție, chiar și ilegitim, chiar și iresponsabil, nu poate vorbi ca doamna Udrea, să zică în general. Trebuie să spună "serviciul X a încălcat legea", că urmărirea unei persoane care, sigur, nu a încălcat legea e ilegală. Nu spui în general. (...) Trebuie să spui care serviciu — SIE, SRI, 0962. Altfel, să te duci la televizor și să fii la fel de neserios ca doamna Udrea e extrem de grav pentru un președinte, chiar și ilegitim, care încă are semnătura și ștampila de președinte, e adevărat, din fericire, pentru puține zile de acum încolo", a afirmat Ponta la Palatul Victoria.

Întrebat dacă e o cutumă ca șeful statului să aibă întâlniri în campania electorală cu șefii de servicii și discuții despre implicarea lor în campania electorală, Ponta a răspuns: "Nu cunosc acest lucru, întrucât nu am fost șef al statului până acum. Ceea ce pot să vă spun sigur, ca președinte al României nu voi face ce a făcut Traian Băsescu, și anume, nu voi cere serviciilor de informații să mă ajute pe mine sau pe favoritele mele în campania electorală. Asta este categoric împotriva spiritului Constituției și, dacă serviciile de informații au rămas neutre și nu l-au sprijinit pe Traian Băsescu și pe doamna Udrea, o să le felicit pentru asta".

Președintele Traian Băsescu a declarat joi seară, într-o emisiune la B1 TV, că fotografiile cu Elena Udrea la Paris sunt o nouă "probă" că "serviciile secrete" s-au implicat în această campanie electorală.

Șeful statului a susținut că este foarte puțin probabil ca imaginile să fi fost suprinse de paparazzi, deoarece se vede că acestea au fost făcute "de sus" de o persoană care știa că Elena Udrea va ajunge la Paris și chiar și la cel hotel va fi cazată.

Băsescu a adăugat că ceea ce atrage în mod deosebit atenția este faptul că, deși vizita Elenei Udrea la Paris a avut loc în luna februarie, facturile pentru cazare au apărut după șapte luni.

El a apreciat că în această "operațiune" au fost implicate "un serviciu român și unul francez".

Șeful statului a mai spus că niciun serviciu de informații român nu putea cere de la recepția hotelului chitanțele din urmă cu șapte luni și că Udrea "are mulți adversari puternici", dar niciunul capabil de a obține singur aceste documente.

Traian Băsescu a concluzionat că Udrea a fost "spionată" și că aceasta ar trebui să dea în judecată hotelul, deoarece a furnizat informații legate de viața ei privată.share - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - JOI
  06:30 Naşul
  09:00 Ghilea Show
  10:00 Pâine şi Circ
ACUMA LA TV 11:00 Conferinţa de presă
  12:00 Ghilea Show
  13:00 Vinovaţii fără vină
  14:00 Ţinta noastră: Sănătatea
  15:00 Fără pleoape la urechi
  16:00 La graniţele cunoaşterii
  17:00 Deşteptarea României cu Lorin Fortuna
  19:00 Timpul - artă şi ştiinţă cu Claudiu Burlan
  19:30 Comunitatea mea
  20:00 Quantika cu Michael Szellner
  21:00 Ghilea Show cu Sorin Ghilea
  22:00 Naşul cu Radu Moraru
  00:30 Timpul - artă şi ştiinţă
  01:00 Ghilea Show
  02:00 Quantika
  03:00 Deşteptarea României
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa