Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Duminica, 26 Ianuarie, 2020
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

CCIA Arad : Numărătoare inversă pentru AR-MEDICA 2014

Categorie stire Actualitati | Autor stire Alecu | Data publicare Marti, 04 Noiembrie, 2014 | Nr. accesari stire 949 ori | Comentarii stire 0 comentarii

CCIA Arad : Numărătoare inversă pentru AR-MEDICA 2014

Au mai rămas două zile până la deschiderea oficială a celui mai așteptat eveniment pentru industria medicală din țară: AR-MEDICA (6-8 noiembrie 2014). Ajunsă anul acesta la cea de-a XXI-a ediție, expoziția cu caracter internațional este organizată de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad la Complexul Expozițional EXPO Arad.

AR-MEDICA este unul dintre cele mai mari evenimente de profil din țară, care adună laolaltă importanți actori din industria medicală. Caracterul internaţional al evenimentului este subliniat de participarea expozanților din patru țări: România, Ungaria, Cehia și Italia. AR-MEDICA a trecut demult testul timpului, remarcându-se ca un punct de reper pentru afacerile de succes din domeniu”, a declarat Gheorghe SECULICI, președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad.

În colaborare cu Ordinul Asistenților Medicali Filiala Arad, Colegiul Medicilor Arad, Colegiul Medicilor Dentiști Arad, Colegiul Farmaciștilor Arad, Colegiul Medicilor Veterinari, și Ordinul Tehnicienilor Dentari Arad, se va organiza un bogat program de conferințe care se va desfășura pe parcursul celor trei zile de eveniment.

În cadrul expoziției vor fi prezentate: aparatură, echipament și instrumentar medical, produse farmaceutice, medicină naturistă și alternativă, ortopedie, optică, aparatură de laborator, servicii medicale, clinici private, maternități, laboratoare clinice, transport medical, estetică medicală și fitness, medicamente pentru medicina veterinară, echipamente și aparate pentru tratamente cosmetice, aparatură recuperatorie, turism medical, IT medical, publicații, site-uri și cărți de specialitate, servicii conexe.

Salonul Beauty, introdus în partea de expoziție la ediția din 2013, a avut un succes răsunător în rândul publicului. Vizitatorii vor putea consulta și anul acesta o paletă variată de produse cosmetice și echipamente, estetică și îngrijire corporală, precum și cele mai noi metode în materie de înfrumusețare.

La cererea experților din domeniu și a publicului vizitator, în premieră pentru ediția XXI, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad lansează salonul de medicină veterinară.

Adaptarea la nevoile și solicitările fiecărui participant la evenimentele internaționale organizate este o prioritate pentru instituția Camerală din Arad. Inovarea expozițiilor desfășurate la EXPO Arad este o necesitate și un progres important de care mediul economic se bucură. Aplicarea unei strategii de acest gen va continua să ridice standardele evenimentelor marca CCIA Arad”, a declarat Adrian S. NEGRAU, Directorul General al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad.

Evenimentul este deschis publicului de joi, 6 noiembrie 2014, până sâmbătă, 8 noiembrie 2014, de la 10:00 la 18:00.

BIROUL DE PRESĂ AL CCIA ARADshare - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - DUMINICA
  05:00 Baricadaţi în voie bună
  06:00 La graniţele cunoaşterii
  07:00 Desene animate
  09:00 Pâine şi Circ
  10:00 Magic Summer
  12:00 Baricadaţi în voie bună
  13:00 Magie pe Baricadă
  14:00 Vitralii
  15:30 La graniţele cunoaşterii
  16:30 Retro Zone
  18:30 Vinovaţii fără vină
  19:30 Ţinta noastră: Sănătatea
ACUMA LA TV 20:30 Film artistic
  22:30 Film documentar
  23:30 Film artistic
  01:30 Magic Summer
  03:30 Film artistic
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa