Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Duminica, 17 Ianuarie, 2021
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Prostie şi credulitate la extrem : Oana Zăvoranu a aruncat cu plicuri cu bani în creatura malefică "Gongoi"

Categorie stire CANCAN | Autor stire Alecu | Data publicare Miercuri, 18 Ianuarie, 2012 | Nr. accesari stire 2344 ori | Comentarii stire 1 comentarii

Prostie şi credulitate la extrem : Oana Zăvoranu a aruncat cu plicuri cu bani în creatura malefică

Una din rudele vrăjitoarelor Vanessa şi Melissa a îngrozit-o pe Oana Zăvoranu după ce a ieşit din lacul Chitila deghizat în aşa fel încât să pară că are anumite infirmităţi, cum ar fi lipsa unei mâini şi a unui ochi, femeile spunându-i vedetei că dacă aruncă cu plicuri cu bani în "Gongoi" va scăpa.

Tribunalul Ilfov, instanţa care a emis mandate de arestare preventivă pe numele a trei dintre rudele vrăjitoarelor Rada Mincă şi Roxana Lider, cunoscute drept Melissa şi Vanessa, a făcut publică, miercuri, motivarea deciziei luate în cazul acestora.

Instanţa relatează în motivare unul dintre episoadele în care vrăjitoarele, cu complicitatea lui Ionuţ Ştefan Voicu, au regizat o scenetă potrivit căreia din apa lacului Chitila trebuia să iasă, la un semn prestabilit, "Gongoiul" sau Satana.

Instanţa arată că în prealabil vrăjitoarele au discutat cu Voicu, pe care l-au pus să se deghizeze într-un infirm fără mână şi fără un ochi, denumit de practicantele magiei albe "Gongoiul", asimilat Satanei.

"Fiind reaudiat în data de 10 ianuarie, inculpatul Ionuţ Ştefan Voicu susţine în continuare că autoturismul în cauză a fost folosit exclusiv de el, l-a achiziţionat cu suma de 30.000 de euro de la inculpata Rada Mincă în data de 22 iulie 2011, adică exact în ziua în care învinuitul P.I. intrase în posesia documentelor necesare înmatriculării. Mai mult, învinuitul Voicu declară că a dispus de suma de 30.000 de euro din economii personale, din aceaştia 20.000 de euro fiindu-i făcuţi cadou de numita C.A.", notează instanţa în documentul citat.

Tribunalul Ilfov arată că "inculpatul nu recunoaşte faptul că la solicitarea inculpatelor Roxana Lider şi Rada Mincă, deghizat în aşa fel încât să pară că are anumite infirmităţi, a intrat în apa lacului Chitila, unde la un semnal convenit anterior, în timpul ritualului specific vrăjitoresc a ieşit din apă şi cu ajutorul unor gesturi şi onomatopee sugestive, a indus-o în eroare pe partea vătămată Zăvoranu Ioana, creându-i acesteia convingerea că apariţia sa este cea a unui spirit malefic".

"Acest aspect este contrazis de declaraţia martorului cu identitate protejată I.A., care declară că în cursul lunii noiembrie 2011 a asistat la o discuţie într-un local din zona Giuleşti din Bucureşti în care Voicu a declarat în faţa celor prezenţi că la începutul verii 2011, la solicitarea inculpatelor Roxana Lider şi Rada Mincă, despre care a precizat că sunt prietenele lui de familie, a fost pe malul lacului Chitila, unde cele două l-au deghizat în aşa fel încât să pară că are anumite infirmităţi, cum ar fi lipsa unei mâini şi a unui ochi, şi i-au cerut să se scufunde în apa lacului şi să aştepte un semn de la ele pentru că urmează să vină Oana Zăvoranu şi el trebuie să iasă din apă pentru a o speria pe aceasta şi a o face să creadă că este «Satana»", se mai arată în motivare.

Instanţa mai notează că "inculpatul Ionuţ Ştefan Voicu a povestit în continuare cum la un moment dat Oana Zăvoranu a fost adusă cu maşina de un individ pe nume N., identificat ulterior în persoana martorului R.N., cele două inculpate au efectuat mai multe ritualuri, iar la un moment dat i-au comunicat Oanei că vor arunca plicuri cu bani în apa lacului şi dacă din aceasta va ieşi «Gongoiul» şi va prinde acele plicuri, o va lăsa în pace".

Voicu a mai arătat atunci, potrivit documentului instanţei, că în plicurile respective nu erau sume de bani, ci hârtii fără valoare, iar la semnul convenit cu inculpatele a ieşit din apa lacului şi a început să gesticuleze, fapt care a îngrozit-o pe vedetă.

"Aceste aspecte sunt confirmate în parte de martorul R.N., care recunoaşte că la solicitarea inculpatei Roxana Lider a preluat-o pe partea vătămată Ioana Zăvoranu de la o benzinărie din municipiul Bucureşti şi a condus-o în Pădurea Chitila, unde a lăsat-o lângă malul lacului unde a fost aşteptată de inculpată", se mai arată în motivarea instanţei.

Tribunalul Ilfov a emis în 11 ianuarie mandate de arestare preventivă pe numele lui Ionuţ Ştefan Voicu, Ştefan Mincă şi Remus Mincă, rude ale vrăjitoarelor Vanessa şi Melissa. Cei trei sunt acuzaţi de mai multe fapte de înşelăciune şi complicitate la această faptă. Decizia Tribunalului nu este definitivă, fiind contestată de cei trei.

Roxana Lider şi Rada Mincă, acuzate de înşelăciune şi şantaj, precum şi Ion Constantin şi Sava Craiff Buzea, cercetaţi pentru complicitate la cele două infracţiuni, au fost arestaţi preventiv în urma unei decizii din 21 decembrie 2011 a Curţii de Apel Bucureşti.

Tribunalul Ilfov a decis, marţi, ca vrăjitoarea Roxana Lider, cunoscută drept Vanessa, să fie cercetată în libertate, cu interdicţie de a părăsi localitatea Chitila, soluţia putând fi atacată cu recurs la Curtea de Apel Bucureşti.

Şi vrăjitoarea Mincă Rada, cunoscută drept Melissa, a cerut instanţei Tribunalului Ilfov să fie eliberată provizoriu sub control judiciar, cererea urmând să fie judecată vineri.

Pe de altă parte, procurorii au cerut instanţei Tribunalului Ilfov prelungirea duratei arestării preventive în cazul celor patru.

În faţa magistraţilor Curţii de Apel, vrăjitoarea Roxana Lider a recunoscut că i-a ghicit în repetate rânduri Oanei Zăvoranu. "Este adevărat că a venit această femeie la mine şi da, i-am ghicit, am vrut să-i îndeplinesc visul de a ajunge la Hollywood, dar i-am luat sume mici, 2 milioane, 3 milioane", a spus vrăjitoarea Vanessa.

Întrebată de instanţă dacă nu ar fi fost mai bine să fi existat şi nişte chitanţe pentru aceste servicii, vrăjitoarea a spus că este de acord să elibereze chitanţe pentru serviciile sale, însă până la acest moment nu există lege în acest sens.

Tribunalul Buftea decisese, în 14 decembrie 2011, ca vrăjitoarele Vanessa şi Melissa să fie cercetate în stare de libertate, respingând propunerea Parchetului Tribunalului Ilfov de arestare preventivă a acestora.

Instanţa a stabilit că vrăjitoarele Roxana Lider şi Rada Mincă îşi făceau publicitate în presă şi prin bannere susţinând că sunt cele mai mari clarvăzătoare şi cereau clienţilor bijuterii, bani, miere, icoane şi păpuşi, iar apoi îi supuneau unor ritualuri în cimitire şi îi ameninţau că vor dezvălui detalii din viaţa lor.

Potrivit instanţei, aceste ameninţări nu sunt însă de natură să alarmeze o persoană rezonabilă, "condiţie cerută în mod imperativ de dispoziţiile art. 194 Cod penal raportat la art. 193 din acelaşi act normativ".share - facebook    share - twitter
The Original Gongoi a postat: Joi, 19 Ianuarie, 2012, 00:50 urmatorul comentariu:
Eu imi fac aparitia pe internet. Astept sa aruncati in contul meu de email cu bani virtuali... Cat de prosti sunt unii....
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - DUMINICA
  05:00 Baricadaţi în voie bună
  06:00 La graniţele cunoaşterii
  07:00 Desene animate
  09:00 Pâine şi Circ
ACUMA LA TV 10:00 Magic Summer
  12:00 Baricadaţi în voie bună
  13:00 Magie pe Baricadă
  14:00 Vitralii
  15:30 La graniţele cunoaşterii
  16:30 Retro Zone
  18:30 Vinovaţii fără vină
  19:30 Ţinta noastră: Sănătatea
  20:30 Film artistic
  22:30 Film documentar
  23:30 Film artistic
  01:30 Magic Summer
  03:30 Film artistic
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa