Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Marti, 20 Octombrie, 2020
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Kempes revine pe scenă

Categorie stire CANCAN | Autor stire Alecu | Data publicare Joi, 07 Iunie, 2012 | Nr. accesari stire 10766 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Kempes revine pe scenă

Ovidiu Ioncu Kempes, solistul al cărui nume este sinonim cu perioada de aur a trupei Cargo, revine pe o scenă din Bucureşti, după o absenţă de 8 ani, pentru un show emoționant. Kempes se întoarce la Arenele Romane, locul în care a cântat pentru şi împreună cu publicul din România de  nenumărate ori. Alături de el va fi supergrupul Rezident Ex, un band ce reuneşte instrumentişi de prestigiu ai scenei rock interne şi internaţionale.

Concertul din 21 septembrie este singura apariție Rezident Ex din Bucureşti.

Kempes este solistul alături de care Cargo a lansat albumele Povestiri din gară (1992), Destin (1995) şi “Ziua vrăjitoarelor” (1998).

Rezident Ex înseamnă: Tavi Iepan - chitară, Adrian Popescu – chitară, Christian Podratzky - bas, Florin Cvasa – tobe şi  Matthias Lange – chitară. Muzicienii români din formaţie sunt instrumentişti de prestigiu, foşti membrii ai unor trupe precum Progresiv TM, Pro Musica, Cargo, Neurotica, Metamorf, Abra, Impact, nume care au scris istorie în rockul românesc. Scena internaţională este reprezentată prin cooptarea în trupă a fostului chitarist Sinner şi Metalium – Matthias Lange.

Supergrupul Rezident Ex a prins contur în 2010, destinul aducându-i din nou alături pe Kempes, Tavi Iepan şi Adi Popescu, cei care au constituit nucleul noului grup.

În prezent este în lucru primul album al trupei, care va include piesele compuse de Tavi Iepan, în perioada de început a trupei Cargo. Pe materialul discografic se vor regăsi atât hituri precum “Povestiri din gara”, “Brigadierii”, “Buletin de stiri”, dar şi piese din acea perioadă care vor ajunge acum, în premieră, la urechile publicului: “Catedrala sufletului”, “Inchis”, “Caz de boală”, “Camera viselor”, “Fotografia”, “Oglinda”, “Iarna”.

În paralel, Rezident Ex se ocupa deja si de un al doilea material discografic, la elaborarea cărora contribuie toţi membrii bandului.

În concertul de la Bucureşti vocea inconfundabilă a lui Kempes va da din nou viaţă unor piese pe care, cu ani în urmă, le fredona orice rocker din România.

Pentru concertul Rezident Ex din 21 septembrie se pun în vânzare două categorii de bilete:

Acces general – 60 RON

Bilete VIP – 100 RON (întâlnire & fotografie cu trupa, sesiune de autografe, afişul evenimentului semnat de artişti )

Biletele se vând şi online, în format electronic pe www.rezervariclub.ro. Plăteşti online, cu cardul, unul sau mai multe bilete şi primeşti un cod unic cu care te prezinţi la intrare în ziua concertului, alături de prietenii tăi.share - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - MARTI
  06:30 Naşul
  09:00 Ghilea Show
  10:00 Pâine şi Circ
  11:00 În Arenă
ACUMA LA TV 11:30 Baricada Music
  12:00 Ghilea Show
  13:00 Conferinţa de presă
  14:00 La Graniţele Cunoaşterii
  15:00 Magie pe Baricadă
  15:30 Vitralii
  17:00 Documentar
  18:00 Sufulcă-ţi zilele cu Iulian Leonard
  18:30 Mapamond Românesc cu Antoniu Martin
  19:30 Comunitatea Mea
  20:00 Pâine şi Circ cu Adrian Creţa
  21:00 Ghilea Show cu Sorin Ghilea
  22:00 Naşul cu Radu Moraru
  00:30 Timpul - artă şi ştiinţă
  01:00 Ghilea Show
  02:00 Pâine şi Circ
  03:00 La graniţele cunoaşterii
  04:00 Mapamond românesc
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa