Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Sambata, 24 Octombrie, 2020
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Fiica lui Michael Jackson: Nu înţelegeam de ce trebuia să port mască

Categorie stire CANCAN | Autor stire Alecu | Data publicare Luni, 11 Iunie, 2012 | Nr. accesari stire 11205 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Fiica lui Michael Jackson: Nu înţelegeam de ce trebuia să port mască

Invitata in emisiunea celebrei Oprah Winfrey, fiica lui Michael Jackson, Paris, a vorbit despre relatia cu tatal sau si despre mastile pe care acesta le impunea copiilor.

La trei ani de la moartea tatalui sau, Paris Jackson, in varsta de 14 ani, face destainuiri despre copilaria petrecuta alaturi de regele pop. Aceasta marturiseste ca relatia cu tatal lor a fost una normala si isi da seama de acest lucru observand comportamentul altor parinti fata de copiii lor, aflam din Voici.

Le permitea sa se joace si sa se distreze, insa a stiut sa ii faca sa inteleaga ce este si disciplina. Paris spune ca ea si Blanket, fratele mai mic, erau mai des pedepsiti, deoarece faceau mai multe nazdravanii.

Referitor la mastile pe care tatal sau le purta si pe care le-a impus si copiilor, Paris Jackson marturiseste ca mult timp nu le-a inteles rostul: "Nu intelegeam de ce trebuia sa port o masca. Insa acum am priceput de ce tatal nostru voia sa ne acoperim fetele. Pentru ca atunci cand ieseam fara el sa nu fim recunoscuti si in felul acesta sa avem o copilarie normala", spune fata.

Michael Jackson le vorbea uneori despre propria viata: "Ne spunea ca el nu a avut o copilarie adevarata. Era mai mereu inchis in studio, pentru a canta, in timp ce alti copii alergau pe afara, povesteste Paris. De aceea, a dorit ca noi sa ne jucam nestingheriti, sa mergem la parcurile de distractii, la restaurante, exact ca ceilati copii americani".

Regele muzicii pop, prin intreaga sa viata, a fost subiect de tabloid si deseori a fost criticat si in privinta modului in care isi creste cei trei copii. Prince si Paris sunt rezultati din casatoria cu asistenta dermatolog Debbi Rowe, de care s-a despartit dupa trei ani. Pentru a-l avea pe Blanket, al treilea copil, Michael a apelat la o mama surogat.

Contrar diverselor zvonuri, iata ca fiica sa, o prezenta placuta si echilibrata, a aubliniat in cadrul interviului ca au avut parte de o copilarie frumoasa si au simtit din plin dragostea tatalui.share - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - SAMBATA
  06:00 Baricada Music
  07:00 Baricadaţi în voie bună
  08:30 Desene animate
  10:00 Documentar
  11:00 Sufulcă-ţi zilele
  11:30 Fără pleoape la urechi
  12:30 Ţinta noastră: Sănătatea
  13:30 Magic Summer
  15:30 La graniţele cunoaşterii
ACUMA LA TV 16:30 Documentar
  17:30 Baricada Music
  18:00 Aradul de 5 stele
  19:00 Magie pe Baricadă cu Cătălin Pintea
  19:30 Film Artistic
  21:30 Vinovaţii fără vină
  22:30 Film documentar
  23:30 Baricadaţi în voie bună
  02:30 Vinovaţii fără vină
  03:30 Film documentar
  04:30 Baricada Music
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa