Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Marti, 20 Octombrie, 2020
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Tânţăreanu vrea propriul bunker !

Categorie stire CANCAN | Autor stire Alecu | Data publicare Marti, 12 Iunie, 2012 | Nr. accesari stire 7818 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Tânţăreanu vrea propriul bunker !

Veşnic pus pe glume şi cu chef de petrecere. Aşa poate fi caracterizat Cristian Ţânţăreanu.  Omul de afaceri a vorbit din nou  despre cum a făcut primii bani, despre viaţa pe care o duce acum, dar şi despre lupta cu boala. Considerat unul dintre cei mai bogaţi români, omul de afaceri a vorbit despre cum a făcut primii bani. Se întâmpla la începutul anului 1990, când şi-a înfiinţat firma pe care o deţine şi acum.

"Am deschis- povestea Ţânţătreanu la RTV - firma de izolaţii, nu aveam nevoie de mare lucru (...) Am avut lucrare de 4 zile, în care mi-am scos salariu pe un an şi nu am mai avut emoţii", povesteşte omul de afaceri despre începuturile carierei sale. Un mit, pe care Cristian Ţânţăreanu îl alimentează, este acela că banii nu şi-i ţine în bancă, ci îngropaţi în curtea proprietăţii de la Corbeanca.

"Nu mai ştiu câţi bani am... grosul este aici, în curte. Am şi în bănci. Buncărul e într-un bloc mare de beton, trebuie dinamită (...) Ceauşescu n-a avut, Gaddafi n-a avut? Vreau şi eu buncărul meu ca să sfârşesc şi eu ca ei (...) Cât am furat eu pentru banii ăştia", a mai spus Cristian Ţânţăreanu. Deşi îşi duce viaţa într-un adevărat paradis verde, omul de afaceri spune că nu are nimic din obiceiurile întâlnite la oamenii foarte bogaţi.

"Extravaganţe nu am, trăim normal (...) Poate călătoriile... sâmbăta plec în Grecia, dar nu plecăm cu sume mari. O excursie costă cam 400 de euro... acolo cheltui mai mult", a spus omul de afaceri.

Ţânţăreanu a vorbit şi despre una dintre cele mai dificile perioade din viaţa sa, lupta cu nemilosul cancer. Un subiect delicat, despre care are însă puterea să glumească.

"Nu m-a marcat cancerul, cu excepţia că a fost grea chimioterapia (...) Nu am avut nici teamă. Când e să se aleagă praful, se alege", a mai spus Ţânţâreanu.share - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - MARTI
  06:30 Naşul
  09:00 Ghilea Show
  10:00 Pâine şi Circ
  11:00 În Arenă
  11:30 Baricada Music
ACUMA LA TV 12:00 Ghilea Show
  13:00 Conferinţa de presă
  14:00 La Graniţele Cunoaşterii
  15:00 Magie pe Baricadă
  15:30 Vitralii
  17:00 Documentar
  18:00 Sufulcă-ţi zilele cu Iulian Leonard
  18:30 Mapamond Românesc cu Antoniu Martin
  19:30 Comunitatea Mea
  20:00 Pâine şi Circ cu Adrian Creţa
  21:00 Ghilea Show cu Sorin Ghilea
  22:00 Naşul cu Radu Moraru
  00:30 Timpul - artă şi ştiinţă
  01:00 Ghilea Show
  02:00 Pâine şi Circ
  03:00 La graniţele cunoaşterii
  04:00 Mapamond românesc
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa