Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Duminica, 17 Ianuarie, 2021
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Bonnie Tyler va concerta în decembrie la Bucureşti

Categorie stire CANCAN | Autor stire Iuli Neata | Data publicare Luni, 08 Octombrie, 2012 | Nr. accesari stire 1730 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Bonnie Tyler va concerta în decembrie la Bucureşti

Celebra cântăreaţă Bonnie Tyler, vocea de aur a anilor '70-'80, va concerta pe 8 decembrie la Sala Palatului din Bucureşti.


Bonnie Tyler (născută Gaynor Hopkins Sullivan, pe 8 iunie 1951) este o cântăreaţă britanică de origine galeză, cunoscută pe plan mondial datorită hiturilor sale din anii '70 şi '80 "It's a Heartache", "Holding Out for a Hero" şi "Total Eclipse of the Heart".


Artista s-a născut într-un orăşel galez de lângă Swansea, muzica reprezentând dintotdeauna o piatră de temelie a familiei Hopkins. Bonnie îşi aminteşte cum se adunau toţi vecinii pentru a o asculta pe mama ei, iubitoare a muzicii de operă, cântând în casă. Ca adolescentă, Gaynor nota versurile cântecelor pe care tatăl său le înregistra pe magnetofon, apoi stătea în faţa oglinzii şi le cânta pe cele care îi plăceau cel mai mult. Într-o noapte, vânătorul de talente de la Chappell Music, Roger Bell, a văzut prestaţia de scenă a viitoarei artiste şi a plecat direct la Londra pentru a le spune producătorilor/compozitorilor Ronnie Scott şi Steve Wolve despre vocea fantastică pe care o descoperise în Swansea.


În anul 1976, a fost supusă unei operaţii pe corzile vocale în urma căreia ar fi trebuit să-i fie înlăturaţi câţiva noduli. Succesul operaţiei a fost parţial, pentru că după intervenţia chirurgului Bonnie a căpătat o răguşeală în voce care avea să-i aducă însă un succes nesperat.


Vedeta deţine numeroase premii, nominalizări Grammy, distincţii şi discuri de platină. Numele ei se regăseşte chiar şi în Guiness Book datorită meritului de a fi prima artistă care are un album ce a intrat direct pe locul întâi în clasamentul britanic. Pe parcursul carierei sale, a avut întotdeauna grijă ca mulţimea de fani să se bucure mereu de capacitatea ei neîndoielnică de a produce hit după hit.


Bonnie Tyler are o carieră ce se întinde pe mai mult de un sfert de secol şi şi-a câştigat reputaţia ca fiind una dintre cele mai mari artiste pe care le-a avut vreodată Marea Britanie.share - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - DUMINICA
  05:00 Baricadaţi în voie bună
  06:00 La graniţele cunoaşterii
  07:00 Desene animate
  09:00 Pâine şi Circ
ACUMA LA TV 10:00 Magic Summer
  12:00 Baricadaţi în voie bună
  13:00 Magie pe Baricadă
  14:00 Vitralii
  15:30 La graniţele cunoaşterii
  16:30 Retro Zone
  18:30 Vinovaţii fără vină
  19:30 Ţinta noastră: Sănătatea
  20:30 Film artistic
  22:30 Film documentar
  23:30 Film artistic
  01:30 Magic Summer
  03:30 Film artistic
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa