Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Joi, 04 Martie, 2021
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Bonnie Tyler va concerta în decembrie la Bucureşti

Categorie stire CANCAN | Autor stire Iuli Neata | Data publicare Luni, 08 Octombrie, 2012 | Nr. accesari stire 1760 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Bonnie Tyler va concerta în decembrie la Bucureşti

Celebra cântăreaţă Bonnie Tyler, vocea de aur a anilor '70-'80, va concerta pe 8 decembrie la Sala Palatului din Bucureşti.


Bonnie Tyler (născută Gaynor Hopkins Sullivan, pe 8 iunie 1951) este o cântăreaţă britanică de origine galeză, cunoscută pe plan mondial datorită hiturilor sale din anii '70 şi '80 "It's a Heartache", "Holding Out for a Hero" şi "Total Eclipse of the Heart".


Artista s-a născut într-un orăşel galez de lângă Swansea, muzica reprezentând dintotdeauna o piatră de temelie a familiei Hopkins. Bonnie îşi aminteşte cum se adunau toţi vecinii pentru a o asculta pe mama ei, iubitoare a muzicii de operă, cântând în casă. Ca adolescentă, Gaynor nota versurile cântecelor pe care tatăl său le înregistra pe magnetofon, apoi stătea în faţa oglinzii şi le cânta pe cele care îi plăceau cel mai mult. Într-o noapte, vânătorul de talente de la Chappell Music, Roger Bell, a văzut prestaţia de scenă a viitoarei artiste şi a plecat direct la Londra pentru a le spune producătorilor/compozitorilor Ronnie Scott şi Steve Wolve despre vocea fantastică pe care o descoperise în Swansea.


În anul 1976, a fost supusă unei operaţii pe corzile vocale în urma căreia ar fi trebuit să-i fie înlăturaţi câţiva noduli. Succesul operaţiei a fost parţial, pentru că după intervenţia chirurgului Bonnie a căpătat o răguşeală în voce care avea să-i aducă însă un succes nesperat.


Vedeta deţine numeroase premii, nominalizări Grammy, distincţii şi discuri de platină. Numele ei se regăseşte chiar şi în Guiness Book datorită meritului de a fi prima artistă care are un album ce a intrat direct pe locul întâi în clasamentul britanic. Pe parcursul carierei sale, a avut întotdeauna grijă ca mulţimea de fani să se bucure mereu de capacitatea ei neîndoielnică de a produce hit după hit.


Bonnie Tyler are o carieră ce se întinde pe mai mult de un sfert de secol şi şi-a câştigat reputaţia ca fiind una dintre cele mai mari artiste pe care le-a avut vreodată Marea Britanie.share - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - JOI
  06:30 Naşul
  09:00 Ghilea Show
  10:00 Pâine şi Circ
  11:00 Conferinţa de presă
  12:00 Ghilea Show
  13:00 Vinovaţii fără vină
  14:00 Ţinta noastră: Sănătatea
  15:00 Fără pleoape la urechi
  16:00 La graniţele cunoaşterii
ACUMA LA TV 17:00 Deşteptarea României cu Lorin Fortuna
  19:00 Timpul - artă şi ştiinţă cu Claudiu Burlan
  19:30 Comunitatea mea
  20:00 Quantika cu Michael Szellner
  21:00 Ghilea Show cu Sorin Ghilea
  22:00 Naşul cu Radu Moraru
  00:30 Timpul - artă şi ştiinţă
  01:00 Ghilea Show
  02:00 Quantika
  03:00 Deşteptarea României
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa