Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Sambata, 22 Februarie, 2020
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Diana Popistaşu, câştigătoarea Miss Earth România, renunţă la titlu în favoarea Iuliei Dumitrescu

Categorie stire CANCAN | Autor stire Lit | Data publicare Luni, 05 Noiembrie, 2012 | Nr. accesari stire 1505 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Diana Popistaşu, câştigătoarea Miss Earth România, renunţă la titlu în favoarea Iuliei Dumitrescu

Diana Popistaşu, câştigătoarea Miss Earth România 2012, renunţă la titlu în favoarea Iuliei Dumitrescu, care va reprezenta România la concursul internaţional de frumuseţe care va avea loc în Filipine, în luna noiembrie.


În urma competiţiei naţionale de frumuseţe Miss Earth România 2012, organizată pe 28 octombrie, la Iaşi, de agenţiile ExclusivEvent şi Just Smile Events, a fost aleasă ca reprezentantă a României în cadrul competiţiei internaţionale de frumuseţe Miss Earth 2012 - Diana Popistaşu din Iaşi.


Aceasta însă nu ar fi putut pleca în Filipine, "din motive şcolare". Astfel, ea a cedat coroniţa şi titlul Miss Earth România 2012, conform regulamentului competiţiei, următoarei clasate în concurs -Iulia Monica Dumitrescu din Cluj-Napoca.


Iulia Monica Dumitrescu are 20 ani, 1,73 metri înălţime, dimensiunile ei fiind 87-61-91. Iulia este studentă în anul al doilea la Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor din cadrul Universităţii "Babeş Bolyai" din Cluj-Napoca.


"Din motive personale, mai exact cursurile Facultăţii de Drept pe care o urmez, vă anunţ cu regret că nu voi putea reprezenta România în cadrul concursului Miss Earth 2012 desfăşurat în Filipine în perioada 3 - 25 noiembrie, deoarece nu am posibilitatea să plec într-un interval atât de îndelungat. Însă vreau să mulţumesc tuturor sponsorilor şi organizatorilor pentru competiţia organizată şi pentru efortul depus şi mai ales pentru faptul că totul a fost o experienţă frumoasă şi unică pentru fiecare dintre noi. Le felicit sincer pe toate câştigătoarele, deoarece merită, şi îi urez mult succes celei care va merge în locul meu şi ştiu cu siguranţă că ne va face mândri pe toţi", a declarat Diana Popistaşu.


  "Iulia Monica Dumitrescu, noua Miss Earth România 2012, nu este doar o fată frumoasă, ci are toate calităţile necesare pentru a ne reprezenta ţara cu onoare în cadrul competiţiei Miss Earth: este voluntar în Organizaţia Studenţilor Economişti şi vicepresedinte comunicare al 'Business Ladies Club'. În liceu a fost 4 ani de zile preşedinta consiliului elevilor fiind iniţiatoarea a numeroase proiecte de ecologizare şi este de asemenea câştigătoarea, în 2010, a concursului naţional de monologuri în limba engleză pe teme umanitare. Iulia vorbeşte la perfecţie patru limbi străine - engleza, germana, spaniola şi maghiara, un atu de asemenea extrem de important în competiţia din Filipine. Suntem mândri de Iulia şi o aşteptăm în România cu titlul cel mare!", a declarat Ernest Hadrian Böhm, reprezentantul agenţiei ExclusivEvent şi preşedintele Miss Earth România.


  Iulia Dumitrescu, noua deţinătoare a titlului Miss Earth România 2012 va pleca luni în Manila (Filipine), acolo unde va concura în perioada 5-26 noiembrie alături de alte aproximativ 80 de candidate din tot atâtea ţări din întreaga lume pentru câştigarea competiţiei Miss Earth.share - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - SAMBATA
  06:00 Baricada Music
  07:00 Baricadaţi în voie bună
  08:30 Desene animate
  10:00 Documentar
  11:00 Sufulcă-ţi zilele
  11:30 Fără pleoape la urechi
  12:30 Ţinta noastră: Sănătatea
  13:30 Magic Summer
  15:30 La graniţele cunoaşterii
  16:30 Documentar
  17:30 Baricada Music
  18:00 Aradul de 5 stele
  19:00 Magie pe Baricadă cu Cătălin Pintea
  19:30 Film Artistic
ACUMA LA TV 21:30 Vinovaţii fără vină
  22:30 Film documentar
  23:30 Baricadaţi în voie bună
  02:30 Vinovaţii fără vină
  03:30 Film documentar
  04:30 Baricada Music
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa