Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Vineri, 18 Septembrie, 2020
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Lucian Bute s-a implicat într-o licitaţie caritabilă pentru fetiţa fostului fotbalist Iosif Rotariu

Categorie stire CANCAN | Autor stire Lit | Data publicare Marti, 06 Noiembrie, 2012 | Nr. accesari stire 790 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Lucian Bute s-a implicat într-o licitaţie caritabilă pentru fetiţa fostului fotbalist Iosif Rotariu

Lucian Bute s-a implicat în licitaţia organizată de românii din Las Vegas pentru a o ajuta pe fetiţa adoptată de fostul fotbalist Iosif Rotariu, eveniment la care Pro TV Internaţional a fost partener media, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.


Evenimentul s-a desfăşurat în Statele Unite ale Americii, iar Pro TV International a fost partener media, în timp ce Mihai Bobonete a fost prezentator. Intitulat "Campionatul Românesc de Fotbal" din Las Vegas, evenimentul a avut şi scop umanitar.


Cei care au urmărit duminică reportajul "ProTV International Special: Las Vegas", difuzat de la ora 16:45, au fost martorii unei licitaţii conduse de Mihai Bobonete, actorul din "Las Fierbinţi" şi "Serviciul Român de Comedie".


Românii prezenţi la eveniment nu au ezitat să ajute un caz cu nevoi speciale, impresionaţi de povestea fostului internaţional Iosif Rotariu, care a înfiat o fetiţă, Kassandra, maltratată şi apoi abandonată de foştii părinţi. Ea suferă şi de o boală gravă a sistemului osos, ce necesită multe intervenţii chirurgicale şi multă atenţie.


În această acţiune pusă la cale de românii stabiliţi în Las Vegas s-a implicat şi pugilistul Lucian Bute, care tocmai a devenit deţinătorul centurii NABF la categoria semigrea. Donaţia sa în această licitaţie a fost surpriza serii, astfel că cei prezenţi s-au întrecut în a cumpăra afişe cu autograful pugilistului român, dar şi o pereche de mănuşi folosite de acesta în mai multe meciuri.


Mănuşile au fost cumpărate de Ovidiu Ene, organizatorul Campionatului de Fotbal din Las Vegas. La finalul licitaţiei, atât mănuşile lui Lucian Bute, cât şi suma de 3.400 de dolari au fost date echipei Pro TV Internaţional, desemnată să îi înmâneze darul lui Iosif Rotariu.


Astfel, ediţia de duminică a emisiunii "Weekend cu Monica Dascălu", de la ora 17.30, a fost una încărcată de emoţie. Monica l-a invitat special în platou pe Iosif, care a spus povestea fetiţei lui şi care a primit cu lacrimi în ochi ajutorul oferit de comunitatea românească din Las Vegas, bani pe care îi va folosi pentru operaţiile de care fetiţa sa are nevoie.share - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - VINERI
  05:00 Documentar
  06:00 Sufulcă-ţi zilele
  06:30 Naşul
  09:00 Ghilea show
  10:00 Quantika
  11:00 Conferinţa de presă
  12:00 Ghilea Show
  13:00 Magie pe Baricadă
  13:30 Timpul - artă şi ştiinţă
  14:00 Deşteptarea României
  16:00 Mapamond românesc
  17:00 Comunitatea mea
  17:30 Ţinta noastră: Sănătatea cu Minodora Hrimiuc şi Daniel Ţinte
ACUMA LA TV 18:30 Pe Baricadă cu Dorel Zăvoianu
  19:30 Vitralii cu Eugen Marinoff
  21:00 Ghilea Show
  22:00 Baricadaţi în voie bună
  23:30 Retro Zone
  01:30 Ţinta noastră: Sănătatea
  02:30 Pe Baricadă
  03:30 Vitralii
  05:00 La graniţele cunoaşterii
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa