Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Miercuri, 28 Octombrie, 2020
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Trupa Grimus, invitată să cânte la festivalul Eurosonic

Categorie stire CANCAN | Autor stire Lit | Data publicare Joi, 29 Noiembrie, 2012 | Nr. accesari stire 850 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Trupa Grimus, invitată să cânte la festivalul Eurosonic

Trupa Grimus a fost selectată în topul celor mai bune trupe din Europa Centrală şi de Est, fiind invitată, la iniţiativa The European Talent Exchange Program (ETEP), să cânte, în ianuarie 2013, la festivalul Eurosonic.


Potrivit unui comunicat al reprezentanţilor trupei remis miercuri AGERPRES, Grimus se pregăteşte şi de lansarea celui de-al treilea album din carieră, anunţat pentru primăvara anului viitor şi realizat în colaborare cu Adam Whittaker.


Trupa are două albume lansate Panikon (2008) şi Egretta (2011) şi reprezintă un nume important pe scena muzicii de rock alternativ din România.


Grimus a concertat vara aceasta la festivaluri precum Exit (Serbia), Rock for People (Cehia), Sziget (Ungaria), B'ESTFEST Summer Camp (România), precum şi în deschiderea concertelor Roxette, Placebo şi Red Hot Chili Peppers.


Eurosonic este principala platformă de muzică live din Europa, un eveniment în care artişti de pe continent, oameni din industria muzicală europeană, companii şi organizaţii se întâlnesc pentru a vedea unele dintre cele mai bune prestaţii live ale momentului.


ETEP este o iniţiativă susţinută de Eurosonic pentru a stimula schimbul de artişti între festivaluri, radiouri şi media din întreaga Europă. În fiecare an ETEP aduce laolaltă reprezentanţii celor mai mari festivaluri din Europa cu scopul de a prezenta tinere talente locale ce au potenţialul de a deveni staruri internaţionale.


Potrivit sursei citate, de la începutul programului, în 2003, ETEP a realizat aproximativ 1.400 de show-uri live susţinute de 495 de trupe europene, reuşind să lanseze nume precum Mika, Selah Sue sau Asteroids Galaxy Tour.share - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - MIERCURI
  05:00 Documentar
  06:00 Sufulcă-ţi zilele
  06:30 Naşul
  09:00 Ghilea Show
  10:00 Pâine şi Circ
  11:00 Pe Baricadă
ACUMA LA TV 12:00 Ghilea Show
  14:00 Deşteptarea României
  16:00 Conferinţa de presă
  17:00 Retro Zone cu Alexandru Chiriţă
  19:00 Vinovaţii fără vină cu Daniel Julean
  20:00 Pâine şi Circ cu Adrian Creţa
  21:00 Ghilea Show cu Sorin Ghilea
  22:00 Naşul cu Radu Moraru
  01:00 Ghilea Show
  02:00 Pâine şi Circ
  03:00 Retro Zone
  05:00 Vitralii
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa