Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Sambata, 24 Octombrie, 2020
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Horia Brenciu a readus farmecul muzicii swing pe scena Sălii Palatului

Categorie stire CANCAN | Autor stire Lit | Data publicare Vineri, 30 Noiembrie, 2012 | Nr. accesari stire 1172 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Horia Brenciu a readus farmecul muzicii swing pe scena Sălii Palatului

Celebrele şi nemuritoarele piese ale lui Frank Sinatra au fost puse în scenă, joi seara, de Horia Brenciu şi HB Orchestra, în spectacolul "My Way", care s-a desfăşurat la Sala Palatului din Capitală în faţa a peste 4.000 de oameni.


Horia Brenciu a deschis concertul puţin după ora 20,00, când sala devenise neîncăpătoare. Oamenii veniţi în număr foarte mare, la spectacol, nu au mai apucat un loc pe scaune şi au fost nevoiţi să stea în picioare.


"Bună seara doamnelor şi domnilor. Bine aţi venit. Arătaţi foarte bine", şi-a salutat Horia Brenciu fanii, apreciind că sunt foarte mulţi bărbaţi pe scenă, referindu-se la cei din orchestră.


El a continuat în spirit de glumă cu observaţia că "H-ul" de la Horia este puţin cam strâmb. "Am început cu greşeli, dar avem multe de cântat în această seară. Mi s-a atras atenţia să vorbesc puţin", a spus artistul stârnind hohote de râs în sală.


Horia Brenciu în incursiunea sa prin muzica anilor '30 a fost însoţit de trei backing vocals, peste 25 de instrumentişti, o echipă de balet şi o serie de invitaţi.


Alături de o membră a echipei sale, Andreea, a readus în atenţia spectatorilor melodia "Unforgettable" aparţinând unui celebru duet format din Nat King Cole şi Natalie Cole .


A continuat cu piese memorabile aparţinând lui Frank Sinatra - "I've got you under my skin", "Strangers in The Night" sau celebra piesă "Love and Marriage", coloana sonoră a serialului de televiziune Familia Bundy .


"Americanii îl au pe Sinatra, noi îl avem pe Gică Petrescu", a spus Horia Brenciu continuând cu piesa cântăreţului român "Suflet candriu de papugiu".


Pe o altă piesă celebră "Strangers in the night" au intrat în scenă şi cei trei bucătari, cunoscuţi din show-urile TV, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu, alături de care a mai cântat şi piesa "Just a Gigolo". La finalul piesei ciocnind toţi trei un pahar de vin roşu.


În spectacolul de joi seara artistul i-a dedicat o piesă şi regretatului actor Şerban Ionescu, despre care a spus că "a fost un om căruia i-a plăcut viaţa şi s-a luptat până în ultima clipă pentru ea".


El a mai făcut referire şi la muzicianul Johnny Răducanu, mărturisind că ar fi vrut să cânte o melodie cu el, dar acum fiind prea târziu o va cânta cu el în suflet.


Horia şi-a amintit că Johnny Răducanu avea o vorbă "în viaţa mea toate femeile au intrat proaste şi au ieşit deştepte", frază cu care a reuşit să smulgă un zâmbet bărbaţilor din sală.


Pe parcursul spectacolului, care a durat două ore, muzicianul a coborât în public apreciind că este foarte multă lume de calitate, o doamnă din sală spunându-i că este foarte bucuroasă ca de ziua ei să se afle la spectacolul lui.


Nu putea ca seara să se încheie fără singura piesa swing din repertoriul său "I love you" şi fără să le facă spectatorilor cunoştinţă "cu cel mai nou produs Horia Brenciu", fiica sa de numai câteva săptămâni, Mina.


"Nu îmi permit să am spectacole foarte lungi. În ultima lună din două sau din trei ore alăptăm. M-am specializat în piese de adormit copii", a spus cântăreţul interpretând piesa "Dream a little dream of me".


Pe parcursul spectacolului artistul şi-a anunţat spectacolele de anul viitor spunând că va susţine două concerte pe 27 şi 28 martie dar şi pe 11 şi 12 decembrie tot la Sala Palatului.


Spectacolul s-a încheiat în aplauzele audienţei cu piesa care a şi dat numele concertului "My Way".


"Vă mulţumesc vouă celor care m-aţi suportat de la începutul anului. Sărbători fericite! Noapte bună!", a spus Horia Brenciu părăsind scena în uralele publicului.


Horia Brenciu este muzician, prezentator tv, producător de spectacole şi evenimente, entertainer şi actor.


Artistul a lansat până acum două albume, "35" şi "37". Primul s-a vândut în peste 8.000 de exemplare, fapt remarcabil pentru primul CD al unui artist.share - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - SAMBATA
  06:00 Baricada Music
  07:00 Baricadaţi în voie bună
  08:30 Desene animate
  10:00 Documentar
  11:00 Sufulcă-ţi zilele
  11:30 Fără pleoape la urechi
  12:30 Ţinta noastră: Sănătatea
  13:30 Magic Summer
  15:30 La graniţele cunoaşterii
  16:30 Documentar
  17:30 Baricada Music
ACUMA LA TV 18:00 Aradul de 5 stele
  19:00 Magie pe Baricadă cu Cătălin Pintea
  19:30 Film Artistic
  21:30 Vinovaţii fără vină
  22:30 Film documentar
  23:30 Baricadaţi în voie bună
  02:30 Vinovaţii fără vină
  03:30 Film documentar
  04:30 Baricada Music
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa