Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Sambata, 24 Octombrie, 2020
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Barack Obama îi imploră pe membrii grupului Led Zeppelin să nu distrugă Casa Albă

Categorie stire CANCAN | Autor stire Lit | Data publicare Luni, 03 Decembrie, 2012 | Nr. accesari stire 1018 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Barack Obama îi imploră pe membrii grupului Led Zeppelin să nu distrugă Casa Albă

Preşedintele american, Barack Obama, i-a rugat în glumă pe membrii grupului rock Led Zeppelin, ale căror excese din anii 1970 au devenit legendare, să nu devasteze Casa Albă, primindu-i duminică după-amiază cu prilejul decernării Premiilor Centrului Kennedy, informează AFP.


'Băieţii aceştia au redefinit stilul de viaţă rock n'roll', a afirmat Obama, aflat în East Room, sala de ceremonii de la Casa Albă, vorbind despre cântăreţul Robert Plant, chitaristul Jimmy Page şi basistul John Paul Jones, toţi în vârstă de peste 60 ani.


În epoca în care aceşti britanici domneau peste rock, 'au fost devastate camere de hotel, distrugeri generalizate', a adăugat Obama în hohotele de râs ale asistenţei, în rândurile căreia se găseau printre alţii chitaristul Jeff Beck, cântăreţul Lenny Kravitz şi actorul Robert De Niro.


'Prin urmare, este mai bine că organizăm această ceremonie într-o sală ale cărei geamuri au 10 centimetri grosime, cu agenţi ai Secret Service în toate colţurile', a continuat preşedintele american, referindu-se la membrii poliţiei de elită care îl apără.


'Băieţi, calmaţi-vă. Aceste tablouri sunt fără de preţ', a adăugat Barack Obama, arătând spre un portret al lui George Washington.


Preşedintele american a adus un elogiu grupului fondat în 1968, amintind că 'o generaţie de tineri a supravieţuit crizei din adolescenţă cu căşti stereo şi un album Led Zeppelin. Iar o generaţie de părinţi s-a întrebat ce era acel zgomot'.


Led Zeppelin s-au despărţit în 1980, după moartea neaşteptată, la 32 de ani, a bateristului John Henry 'Bonzo' Bonham şi nu s-au mai reunit decât rareori, ultima dată în 2007, pentru un singur concert la Londra.


'Poate că a fost pentru ultima dată, dar nu avem de unde să ştim', a menţionat Obama. Dacă Jimmy Page, 68 de ani, şi John Paul Jones, 66 de ani, s-au referit la posibilitatea unui turneu, Robert Plant, 64 de ani, a păstrat tăcerea.


Premiile Centrului Kennedy sunt cele mai prestigioase recompense culturale americane. Ceilalţi laureaţi, prezenţi şi ei duminică, sunt în acest an actorul Dustin Hoffman, starul de televiziune David Letterman, balerina Natalia Makarova şi interpretul de blues Buddy Guy.


Toţi urmau să participe la seara de gală organizată la Centrul Kennedy, prestigios complex cultural din Washington.share - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - SAMBATA
  06:00 Baricada Music
  07:00 Baricadaţi în voie bună
  08:30 Desene animate
  10:00 Documentar
  11:00 Sufulcă-ţi zilele
  11:30 Fără pleoape la urechi
  12:30 Ţinta noastră: Sănătatea
  13:30 Magic Summer
  15:30 La graniţele cunoaşterii
  16:30 Documentar
ACUMA LA TV 17:30 Baricada Music
  18:00 Aradul de 5 stele
  19:00 Magie pe Baricadă cu Cătălin Pintea
  19:30 Film Artistic
  21:30 Vinovaţii fără vină
  22:30 Film documentar
  23:30 Baricadaţi în voie bună
  02:30 Vinovaţii fără vină
  03:30 Film documentar
  04:30 Baricada Music
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa