Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Duminica, 17 Octombrie, 2021
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Adi Cristescu, noul clăpar al trupei Voltaj

Categorie stire CANCAN | Autor stire Lit | Data publicare Luni, 10 Decembrie, 2012 | Nr. accesari stire 1194 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Adi Cristescu, noul clăpar al trupei Voltaj

Producător şi compozitor cu mulţi ani de carieră în spate, Adi Cristescu se alătură luna aceasta uneia dintre cele mai de succes trupe româneşti, Voltaj, informează Cat Music.


Adi îl va înlocui la clape pe Bobby Stoica, după recenta decizie a acestuia de a părăsi trupa pentru a se dedica unor noi provocări profesionale.


"Îi cunosc pe băieţi de mult timp, le ştiu traseul profesional şi îi admir pe plan profesional pentru talentul lor de compozitori, chiar ştiu să facă muzică. Pe plan personal îi admir pentru sinergiile dintre ei, faptul că sunt ca o familie, se completează reciproc extraordinar. Sunt sigur că mă pot integra în echipă şi că pot să îi ajut să dezvoltăm lumea Voltaj cu piese noi, extraordinare, aşa cum sunt obişnuiţi fanii Voltaj", a declarat Adi Cristescu despre noii săi colegi, citat în comunicat.


Cei cinci băieţi ai trupei Voltaj - Călin, Gabi, Prunus, Adi şi Oliver - se pregătesc intens în aceste zile de concertele acestui sfârşit de an şi de noul single care va fi lansat în luna ianuarie.


"Voltaj este şi a fost dintotdeauna un proiect unic în peisajul muzicii româneşti. De când i-am cunoscut pe băieţi, mi-am dat seama că nu pot fi în niciun fel deturnaţi de la scopul lor principal: acela de a fi cea mai bună trupă românească. Au reuşit să se impună prin muncă, pasiune şi unitate. În această trupă nu există un singur compozitor, producător sau muzician, fiecare dintre ei are un aport egal în crearea unei piese, de la compoziţia piesei şi a versurilor la producţia finală. Mă bucur că Adi este un muzician prin excelenţă, cu experienţă în producţie, compoziţie şi concerte live, sunt sigur că va completa cu succes trupa Voltaj", spune Dan Popi, directorul casei de discuri Cat Music.


Adi Cristescu şi-a început cariera foarte devreme. La 3 ani şi jumătate lua primele lecţii de pian, compunând prima melodie în şcoala primară. După ce a absolvit Liceul "Dinu Lipatti", Adi a continuat educaţia muzicală la Conservator la secţia de Compoziţie Jazz. În paralel, spiritul său creativ neobosit l-a ghidat către lumea fascinantă a filmului, compunând muzică pentru scurt şi lung metraje realizate de regizori celebri.


Nici activitatea scenică nu i-a fost străină, fiind obişnuit cu luminile reflectoarelor şi cu energia concertelor live în cadrul diverselor proiecte de jazz în care a fost implicat de-a lungul vremii. A cântat cu Ada Milea timp de mulţi ani, cu Alina Manole şi alţi interpreţi cunoscuţi. În prezent, Adi Cristescu are un studio de înregistrări, Maxima, unde produce şi compune pentru proiecte diverse din lumea muzicii, a filmului şi a publicităţii.share - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - DUMINICA
  05:00 Baricadaţi în voie bună
  06:00 La graniţele cunoaşterii
  07:00 Desene animate
  09:00 Pâine şi Circ
  10:00 Magic Summer
  12:00 Baricadaţi în voie bună
  13:00 Magie pe Baricadă
  14:00 Vitralii
  15:30 La graniţele cunoaşterii
  16:30 Retro Zone
  18:30 Vinovaţii fără vină
  19:30 Ţinta noastră: Sănătatea
  20:30 Film artistic
  22:30 Film documentar
  23:30 Film artistic
  01:30 Magic Summer
  03:30 Film artistic
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa