Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Duminica, 17 Octombrie, 2021
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Mihai Mălaimare Jr., premiat de Societatea criticilor de film din Boston (VIDEO)

Categorie stire CANCAN | Autor stire Lit | Data publicare Luni, 10 Decembrie, 2012 | Nr. accesari stire 1360 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Mihai Mălaimare Jr., premiat de Societatea criticilor de film din Boston (VIDEO)

Mihai Mălaimare Jr. a primit, duminică, premiul pentru cea mai bună imagine din partea Boston Society of Film Critics, pentru filmul "The Master", în regia lui Paul Thomas Anderson, informează site-ul oficial al organizaţiei de critici.


Lungmetrajul "The Master", regizat de americanul Paul Thomas Anderson, a fost recompensat la Festivalul de Film de la Veneţia 2012 pentru regie şi pentru cea mai bună interpretare masculină - distincţie acordată ex-aequo lui Joaquin Phoenix şi Philip Seymour Hoffman.


"The Master" este primul film din ultimii cinci ani al regizorului şi scenaristului Paul Thomas Anderson. Pelicula prezintă un studiu de personaj - un veteran din Marina americană cu un comportament violent -, dar şi un portret al Americii de după cel de-Al Doilea Război Mondial. S-a spus că ar fi inspirată de cultul scientologic şi, într-adevăr, aproape toate personajele sunt implicate cumva într-un cult controversat, dar nu este vorba despre o analiză a acestei mediatizate religii.


Mihai Mălaimare Jr. a fost, de asemenea, nominalizat la categoria "cea mai bună imagine", pentru filmul "The Master", la prestigioasele Satellite Awards, care vor fi decernate pe 16 decembrie.


Directorul de imagine Mihai Mălaimare Jr. a colaborat, printre altele, cu regizorul Francis Ford Coppola la realizarea filmelor "Tinereţe fără tinereţe" şi "Tetro".


Premiile Boston Society of Film Critics au fost acordate în timpul unei gale care a avut loc duminică.


La aceeaşi gală, premiul pentru cel mai bun film a revenit lungmetrajului "Zero Dark Thirty", de Kathryn Bigelow, în timp ce distincţiie pentru cel mai bun actor şi cea mai bună actriţă le-au revenit lui Daniel Day Lewis ("Lincoln"), respectiv lui Emmanuelle Riva ("Amour").


Premiul pentru cel mai bun actor în rol secundar i-a revenit lui Ezra Miller, pentru "Perks of Being a Wallflower", iar premiul pentru cea mai bună actriţă în rol secundar i-a fost acordat lui Sally Field, pentru "Lincoln".


Premiul pentru cel mai bun regizor i-a revenit lui Kathryn Bigelow, pentru "Zero Dark Thirty", iar cel mai bun scenarist al anului, potrivit Boston Society of Film Critics, a fost Tony Kushner ("Lincoln").


Premiul pentru cel mai bun documentar a fost câştigat de "How to Survive a Plague", în timp ce filmul străin al anului a fost "Amour", de Michael Haneke.


"Frankeweenie", cel mai nou film semnat de Tim Burton, a primit premiul pentru cea mai bună animaţie.


Premiul pentru cel mai bun montaj i-a revenit lui Dylan Tichenor, pentru filmul de acţiune "Zero Dark Thirty", în timp ce premiul pentru cel mai bun debut i-a fost acordat lui David France, pentru "How to Survive a Plague", iar distincţia pentru cea mai bună distribuţie a fost acordată filmului "Seven Psychopaths". Filmul "Moonrise Kingdom" a fost premiat pentru cea mai bună muzică.

 

 share - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - DUMINICA
  05:00 Baricadaţi în voie bună
  06:00 La graniţele cunoaşterii
  07:00 Desene animate
  09:00 Pâine şi Circ
  10:00 Magic Summer
  12:00 Baricadaţi în voie bună
  13:00 Magie pe Baricadă
  14:00 Vitralii
  15:30 La graniţele cunoaşterii
  16:30 Retro Zone
  18:30 Vinovaţii fără vină
  19:30 Ţinta noastră: Sănătatea
  20:30 Film artistic
  22:30 Film documentar
  23:30 Film artistic
  01:30 Magic Summer
  03:30 Film artistic
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa