Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Sambata, 20 Aprilie, 2024
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Christina Applegate s-a căsătorit. Rochia de mireasă a fost o creaţie Maria Lucia Hohan

Categorie stire CANCAN | Autor stire Alecu | Data publicare Luni, 25 Februarie, 2013 | Nr. accesari stire 1952 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Christina Applegate s-a căsătorit. Rochia de mireasă a fost o creaţie Maria Lucia Hohan

Actriţa Christina Applegate s-a căsătorit, sâmbătă, cu muzicianul Martyn LeNoble, alegând să poarte la nuntă o ţinută creată de designerul român Maria Lucia Hohan

Revista People informează, citând purtătorul de cuvânt al Christinei, că actriţa s-a căsătorit cu Martyn LeNoble sâmbătă, într-o ceremonie privată, la reşedinţa din Los Angeles a cuplului.

Actriţa a purtat o ţinută a designerului Maria Lucia Hohan, iar verighetele sunt marca Neil Lane.

Acesta este al doilea mariaj atât pentru Martyn, în vârstă de 43 de ani, cât şi pentru Christina, care a divorţat de regizorul şi actorul Johnathon Schaech în 2007, după o căsnicie care a durat 6 ani.

Cei doi artişti, care au o fetiţă în vârstă de 2 ani, Sadie, s-au logodit în 2010, de Valentine's Day, dar au amânat nunta din cauza programului prea încărcat.

După ce au anunţat că s-au logodit, Christina a povestit că iubitul ei, un basist olandez, membru fondator al trupei rock Porno for Pyros, a sprijinit-o foarte mult după ce ea a fost supusă unei duble mastectomii.

Actriţa Christina Applegate, în vârstă de 41 de ani, devenită celebră pentru rolul ei din serialul "Familia Bundy" şi care în prezent joacă în serialul de televiziune american "Up All Night", a câştigat admiraţia publicului după ce a decis, în 2008, să vorbească deschis despre faptul că suferă de cancer mamar şi despre dubla mastectomie pe care a suferit-o, determinându-i pe jurnaliştii revistei People să îi acorde titlul de cel mai frumos om din lume, în 2009.

Actriţa americană, care a urmat ulterior o operaţie de reconstrucţie mamară, a declarat, într-un interviu pentru revista People, că după dubla mastectomie i-a fost foarte greu să se privească în oglindă. "Nu mai arăţi la fel şi nu vei mai arăta niciodată la fel. O parte din tine a dispărut... A fost o decizie pe care am luat-o pentru a-mi salva viaţa", a mărturisit Christina Applegate.

De-a lungul carierei sale, Martyn LeNoble a colaborat cu numeroşi artişti, printre care Jane's Addiction, The Cult, Dave Gahan, Scott Weiland, Mark Lanegan, Soulsavers, Daniel Lanois, Maria McKee, Layne Staley, Tom Morello, Mike Martt şi Josh Klinghoffer. În prezent, el compune muzică pentru filme şi producţii de televiziune.

Maria Lucia Hohan se numără printre puţinii designeri români care au reuşit să se impună pe piaţa internaţională a modei. Printre celebrităţile care au purtat recent creaţii semnate de Maria Lucia Hohan se numără Jennifer Lopez, Katherine Heigl, Kathleen Robertson, Jenna Dewan, Eva Longoria, Jennifer Hudson, Nikki Reed, Amanda Righetti, Natalie Imbruglia, Emma Roberts şi Kristin Cavallari.



share - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - SAMBATA
  06:00 Baricada Music
  07:00 Baricadaţi în voie bună
  08:30 Desene animate
ACUMA LA TV 10:00 Documentar
  11:00 Sufulcă-ţi zilele
  11:30 Fără pleoape la urechi
  12:30 Ţinta noastră: Sănătatea
  13:30 Magic Summer
  15:30 La graniţele cunoaşterii
  16:30 Documentar
  17:30 Baricada Music
  18:00 Aradul de 5 stele
  19:00 Magie pe Baricadă cu Cătălin Pintea
  19:30 Film Artistic
  21:30 Vinovaţii fără vină
  22:30 Film documentar
  23:30 Baricadaţi în voie bună
  02:30 Vinovaţii fără vină
  03:30 Film documentar
  04:30 Baricada Music
COZACONE
  oferit de: curs-valutar-bnr.ro
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa

Acest site foloseste cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti: Politica de cookies sau/si Politica datelor confidentiale si dorim sa confirmi acordul tau.

Accepta