Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Duminica, 17 Octombrie, 2021
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Scandal în Germania: Helmut Kohl este "ţinut prizonier" de noua soţie

Categorie stire CANCAN | Autor stire Alecu | Data publicare Luni, 04 Martie, 2013 | Nr. accesari stire 1474 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Scandal în Germania: Helmut Kohl este

Fostul cancelar german Helmut Kohl, artizan al unificarii tarii si arhitect al monedei unice europene, a devenit aproape complet izolat de lume, acuza cei doi fii ai sai.

Noua sotie a lui Kohl il "tine inchis" pe acesta, impiedicandu-l sa-si viziteze familia, scrie Guardian.

Walter si Peter Kohl, cei doi fii ai politicianului, o acuza pe Maike Kohl-Richter ca a ajuns sa controleze viata tatalui lor in asa fel incat a ajuns sa-i scrie scrisorile, sa decida cine poate sa il vada, ii blocheaza accesul la unul dintre cei mai apropiati confidenti si il "tine prizonier" in bungaloul unde locuiesc.

Dezvaluirile din interiorul familiei Kohl au captivat intreaga tara. Acestea au fost facute publice intr-o introducere de 27 de pagini la cartea avand ca subiect pe Hannelore, mama celor doi fii, care s-a sinucis in 2001, suferind de o alergie la lumina. Cartea a devenit bestseller in 2002. "Hannelore Kohl: Viata ei" este re-editata pentru a coincide cu a 80-a aniversare a primei sotii a lui Kohl, saptamana aceasta.

Fratii au declarat, la un show televizat, ca doresc sa spuna povestea "caderii tragice" a tatalui lor, si detalii cu privire la "pierderea tot mai mare a controlului asupra propriei vieti". Peter Kohl a descris felul in care relatiile intre fostul cancelar, in varsta de 82 de ani, si fiii sai, s-au deteriorat si si-a exprimat durerea pe care a simtit-o fiind nevoit sa citeasca dintr-un tabloid despre nunta tatalui sau cu Richter in mai 2008.

Peter, fiul mai mic, a lacrimat spunand ca nu si-a mai vazut tatal din mai 2011, descriind modul in care nepoata lui a incercat sa il viziteze la locuinta sa din Oggersheim, in sud-vestul Germaniei. "Usa a fost deschisa de Maike Richter, foarte indignata. Mi-a facut semn sa merg in living, unde tatal meu sedea in scaunul cu rotile, evident foarte bucuros sa o vada pe fiica mea din nou. A tinut-o de mana si dupa 10 minute i-a spus: E mai bine sa pleci, altfel o incurc din nou".

Intr-un articol recent, publicatia Spiegel a numit-o pe Richter, de 40 de ani, "Lady Macbeth din Oggersheim".share - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - DUMINICA
  05:00 Baricadaţi în voie bună
  06:00 La graniţele cunoaşterii
  07:00 Desene animate
  09:00 Pâine şi Circ
  10:00 Magic Summer
  12:00 Baricadaţi în voie bună
  13:00 Magie pe Baricadă
  14:00 Vitralii
ACUMA LA TV 15:30 La graniţele cunoaşterii
  16:30 Retro Zone
  18:30 Vinovaţii fără vină
  19:30 Ţinta noastră: Sănătatea
  20:30 Film artistic
  22:30 Film documentar
  23:30 Film artistic
  01:30 Magic Summer
  03:30 Film artistic
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa