Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Duminica, 17 Octombrie, 2021
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

David Bowie, făcut praf de fosta soţie

Categorie stire CANCAN | Autor stire Alecu | Data publicare Marti, 12 Martie, 2013 | Nr. accesari stire 988 ori | Comentarii stire 0 comentarii

David Bowie, făcut praf de fosta soţie

David Bowie a revenit pe piata muzicala, dupa 10 de ani de pauza, prin lansarea albumului "The Next Day". Insa recenta sa activitate artistica nu numai ca nu a convins-o pe fosta sa sotie, Angie, dar aceasta a reluat si o serie de dezvaluiri denigratoare la adresa cantaretului ajuns la 66 de ani.

Angie Bowie, 63 de ani, fost model, care in prezent desfasoara activitate pe piata muzicala si in jurnalism, considera ca revenirea muzicala a lui David Bowie este ratata.

"Am ascultat primul single ("Where Are We Now?") si mi s-a parut groaznic, diabolic. Al doilea pare si mai rau. Aceasta este marea revenire a secolului?", isi arata indignarea Angie intr-un interviu pentru The Sun, considerand ca "tot ce a scos David Bowie dupa primele opt albume este nul".

In mat cu mick Jagger, casatorie de convenienta cu Iman

In interviu, fosta sotie nu s-a marginit la a comenta cariera muzicala a lui Bowie, ci a revenit cu o serie de dezvaluiri despre obiceiurile sexuale ale acestuia, publicate anterior in cartea autobiografica "Life On the Wild Side cu David Bowie".

Infidel, amator de sex in grup, bisexual, iata cum il descrie fosta sotie pe cantaretul pe care l-a cunoscut la 19 ani si cu care are impreuna un baiat, pe Duncan Jones, ajuns astazi regizor. Separarea celor doi a venit dupa noua ani de casatorie, cand Angie, intoarsa fara a anunta acasa, i-a surprins pe David Bowie si Mick Jagger in pat, episod care a "umplut-o de greata, dar si de mila pentru cei doi".

Astazi, cantaretul este casatorit cu manechinul Iman, casnicia lor avand 20 de ani. Insa Angie desfiinteaza si imaginea solida a acestui cuplu, considerand ca este o legatura de convenienta, David si Iman avand camere separate si ducandu-si fiecare viata lui.share - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - DUMINICA
  05:00 Baricadaţi în voie bună
  06:00 La graniţele cunoaşterii
  07:00 Desene animate
  09:00 Pâine şi Circ
  10:00 Magic Summer
  12:00 Baricadaţi în voie bună
  13:00 Magie pe Baricadă
  14:00 Vitralii
ACUMA LA TV 15:30 La graniţele cunoaşterii
  16:30 Retro Zone
  18:30 Vinovaţii fără vină
  19:30 Ţinta noastră: Sănătatea
  20:30 Film artistic
  22:30 Film documentar
  23:30 Film artistic
  01:30 Magic Summer
  03:30 Film artistic
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa