Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Vineri, 07 August, 2020
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Radu Mazăre promovează România costumat în Ulise

Categorie stire CANCAN | Autor stire Alecu | Data publicare Marti, 12 Martie, 2013 | Nr. accesari stire 872 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Radu Mazăre promovează România costumat în Ulise

Primarul Constantei, Radu Stefan Mazare, va participa la show-ul "Legendele Olimpului", de la editia de primavara a Targului de Turism al Romaniei, costumat in Ulise, alaturi de presedinta Asociatiei Litoral-Delta Dunarii, Corina Martin, costumata in Medusa, pentru promovarea evenimentelor de pe litoralul romanesc, potrivit unui comunicat transmis, luni, de Asociatia Litoral - Delta Dunarii.

Editia de primavara a TTR se va desfasura in perioada 14-17 martie 2013, la Romexpo, iar show-ul "Legendele Olimpului", care va avea loc dupa deschiderea oficiala a targului, va promova Fashion Tourism Summer Festival, ce se va desfasura in perioada mai-septembrie, in toate statiunile de pe litoralul romanesc.

"Cu siguranta, standul Asociatiei Litoral - Delta Dunarii va fi considerat unul de impact - ma refer aici atat la vizualul standului, cat si la toate actiunile care se vor desfasura aici, prezenta primarului Radu Stefan Mazare atragand cu certitudine simpatia multora.

Speram ca aducerea a cat mai multor actiuni de acest gen pe litoralul romanesc si in Delta Dunarii va avea ca rezultat atragerea turistilor romani, dar si a celor straini. Promitem un sezon 2013 in forta, in care vom depasi recordul de turisti al anului trecut", a declarat presedintele Asociatiei Litoral - Delta Dunarii, Corina Martin.

De asemenea, la TTR vor fi promovate Festivalul Antic Tomis, Festivalul Antic Callatis si Raliul Deltei 2013, precum si ofertele speciale realizate pentru targul de turism.

Litoralul si Delta Dunarii vor fi promovate de Asociatia Litoral - Delta Dunarii, Primaria Constanta, Consiliul Judetean Constanta, Consiliul Judetean Tulcea, Primaria Mangalia, Asociatia Patronala Mamaia, Patronatul Firmelor din Turism "Ion Movila" Eforie-Techirghiol si ANAT.

Vineri, 15 martie, vor fi prezentate traditiile dobrogene, de catre reprezentantii ansamblului "Nunta Zamfirei" din Eforie Nord, precum si momente artistice oferite de Patronatul "Ion Movila" Eforie - Techirghiol.

Ziua de sambata, 16 martie, va fi dedicata festivalurilor antice. Este vorba de Festivalul Antic Tomis, eveniment ce sa va desfasura in Constanta, in perioada 16-18 august 2013, precum si de Festivalul Antic Callatis, organizat la Mangalia in perioada 12-14 iulie 2013.

15 daci si romani, membri ai Asociatiei de reconstituire istorica Terra Dacica Aeterna, imbracati in costume antice autentice vor promova evenimentele printr-o parada istorica. Delegatia mesagerilor antici va fi condusa de celebra gazda a primei editii a festivalului, Tomiris, Regina Masagetilor.

De asemenea, pe toata durata targului, pe platforma exterioara a Romexpo va fi amplasata una din masinile ce vor participa la Raliul Deltei, al treilea eveniment promovat la Targul de Turism.

Asociatia Litoral - Delta Dunarii va promova, totodata, proiectele cu finantare europeana implementate in parteneriat de Asociatie si membrii sai, precum "Judetul Constanta, o descoperire mereu actuala", "Itinerarii si evenimente inedite in Dobrogea" si "Constanta, primul pas in lunga ta calatorie".share - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - VINERI
  05:00 Documentar
  06:00 Sufulcă-ţi zilele
  06:30 Naşul
  09:00 Ghilea show
  10:00 Quantika
ACUMA LA TV 11:00 Conferinţa de presă
  12:00 Ghilea Show
  13:00 Magie pe Baricadă
  13:30 Timpul - artă şi ştiinţă
  14:00 Deşteptarea României
  16:00 Mapamond românesc
  17:00 Comunitatea mea
  17:30 Ţinta noastră: Sănătatea cu Minodora Hrimiuc şi Daniel Ţinte
  18:30 Pe Baricadă cu Dorel Zăvoianu
  19:30 Vitralii cu Eugen Marinoff
  21:00 Ghilea Show
  22:00 Baricadaţi în voie bună
  23:30 Retro Zone
  01:30 Ţinta noastră: Sănătatea
  02:30 Pe Baricadă
  03:30 Vitralii
  05:00 La graniţele cunoaşterii
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa