Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Vineri, 07 August, 2020
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

OZN pe cerul Australiei? Pacaleala cu nume mari de la Hollywood (video)

Categorie stire CANCAN | Autor stire Alecu | Data publicare Luni, 18 Martie, 2013 | Nr. accesari stire 725 ori | Comentarii stire 0 comentarii

OZN pe cerul Australiei? Pacaleala cu nume mari de la Hollywood (video)

De cateva decenii, apar tot felul de marturii, fotografii si chiar filme cu care diferiti martori oculari demonstreaza lumii ca au vazut personal un OZN, iar cercetatori seriosi studiaza informatiile, intocmind studii, cu care umplu rafturile librariilor, spre buucuria amatorilor de senzational.

Senzationalul este cu atat mai emotionant, atunci cand persoana care s-a intanit cu elementul extraterestru nu este un anonim oarecare. Un nume notoriu poate da faptului un plus de credibilitate.

Acum cateva zile, cunoscutul actor australian Russell Crowe, laureat al pemiului Oscar, al premiului Globul de Aur si altor premii internationale, a postat pe pagina sa Twitter stirea ca a vazut personal un OZN si ca a avut ocazia sa-l filmeze, informeaza intellihub.

Ocazia consta in faptul ca, urmarind viata liliecilor, a pus camera sa filmeze mai multe ore un anumit peisaj, in care - pe neaseptate - a aparut un OZN. Cele explicate erau sustinute si de imagini YouTube, cu scopul de a convinge publicul asupra autenticitatii celor prezentate.

O asemenea informatie nu putea sa scape presei de senzatie, iar publicarea ei presupunea verificarea amanuntita. Presei nu i-a scapat, verificarea s-a facut si astfel s-a descoperit ca imaginile You Tube proveneau dintr-un film SF, turnat cu patru ani in urma de cineastul Menuiller Duane, prieten cu actorul Russell Crowe.

Mai mult decat atat, presa insinueaza ca Russell Crowe a actionat astfel, ca sa atraga atentia asupra sa, in momentul cand avea nevoie de publicitate si rating pentru propriul sau film, "Orasul viciilor", aflat pe ecranele cinematografelor australiene.

Avand in vedere ca filmuletul a facut inconjurul lumii, ajungand inclusiv pe CNN si alte publicatii prestigioase, am putea spune ca actorul si-a atins scopul.

Singura scuza ar fi aceea ca scopul scuza uneori mijloacele, dar faptul pune inca o data sub semnul intrebarii zecile, sutele, miile de marturii prin care zeci, sute si mii de oameni pretind ca au vazut cu ochii lor extaterestri, iar librariile se umplu cu studiile cercetatorilor.share - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - VINERI
  05:00 Documentar
  06:00 Sufulcă-ţi zilele
ACUMA LA TV 06:30 Naşul
  09:00 Ghilea show
  10:00 Quantika
  11:00 Conferinţa de presă
  12:00 Ghilea Show
  13:00 Magie pe Baricadă
  13:30 Timpul - artă şi ştiinţă
  14:00 Deşteptarea României
  16:00 Mapamond românesc
  17:00 Comunitatea mea
  17:30 Ţinta noastră: Sănătatea cu Minodora Hrimiuc şi Daniel Ţinte
  18:30 Pe Baricadă cu Dorel Zăvoianu
  19:30 Vitralii cu Eugen Marinoff
  21:00 Ghilea Show
  22:00 Baricadaţi în voie bună
  23:30 Retro Zone
  01:30 Ţinta noastră: Sănătatea
  02:30 Pe Baricadă
  03:30 Vitralii
  05:00 La graniţele cunoaşterii
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa