Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Vineri, 22 Ianuarie, 2021
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Lauryn Hill riscă să ajungă la închisoare

Categorie stire CANCAN | Autor stire Alecu | Data publicare Miercuri, 17 Aprilie, 2013 | Nr. accesari stire 642 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Lauryn Hill riscă să ajungă la închisoare

Cântăreaţa Lauryn Hill, care a recunoscut în 2012 că se face vinovată de neachitarea taxelor şi impozitelor datorate fiscului, aferente unor venituri de 1,8 milioane de dolari, a cerut justiţiei americane să dea dovadă de indulgenţă în timpul procesului ei.

Cântăreaţa spune că "ameninţări foarte reale" proferate la adresa ei şi a familiei sale au determinat-o "să dispară" temporar din societate, informează hollywoodreporter.com

Potrivit documentelor depuse la tribunal, Lauryn Hill nu a plătit impozitele datorate pentru trei ani, între 2005 şi 2007, într-o perioadă în care a câştigat peste 1,8 milioane de dolari.

Artista, fosta solistă a grupului Fugees, s-a declarat vinovată de evaziune fiscală, în iunie 2012, şi riscă să ajungă la închisoare - pedeapsa fiind de până la trei ani. Sentinţa ei va fi anunţată pe 22 aprilie, relatează site-ul TMZ.com, cu o zi înainte de data limită la care cetăţenii americani trebuie să îşi expedieze declaraţiile de venit.

Cântăreaţa R&B citează o serie de ameninţări la adresa ei şi a familiei ei drept motiv principal al faptului că s-a retras din industria muzicală şi că nu şi-a achitat taxele şi impozitele datorate fiscului american.

Lauryn Hill, al cărei album solo din 1998 "The Miseducation of Lauryn Hill" s-a vândut în peste 8 milioane de copii, potrivit Recording Industry Association of America, a început să cânte mai des în public în ultimii ani. În documentele depuse la tribunal, cântăreaţa a cerut justiţiei americane să dea dovadă de clemenţă, susţinând că ar putea să îşi plătească datoriile dacă ar câştiga bani susţinând concerte, nu dacă ar fi trimisă la închisoare.

Cântăreaţa în vârstă de 37 de ani, deţinătoare a opt premii Grammy, a fost acuzată de proferarea unor abuzuri verbale şi dată în judecată pentru neplata muzicienilor din trupa ei, pentru concertele dintr-un turneu european care se încheiase în 2007.

Lauryn Noelle Hill şi-a câştigat celebritatea în calitate de solistă a grupului Fugees. După destrămarea trupei, cântăreaţa a lansat, în 1998, primul ei album solo, "The Miseducation of Lauryn Hill", ce a fost extrem de bine primit atât de critici, cât şi de public. Pentru acest material discografic, Lauryn Hill a fost recompensată cu cinci premii Grammy, inclusiv la categoriile "albumul anului" şi "cel mai bun artist debutant".

După succesul răsunător obţinut cu acest album de debut, Lauryn Hill a decis să dispară pentru o vreme din atenţia presei, motivând că detestă să fie celebră şi urăşte industria muzicală. După o pauză de patru ani, artista a lansat "MTV Unplugged No. 2.0", un material ce cuprinde înregistrări live şi "cântece profund personale". În ultimii ani, Lauryn Hill a înregistrat piese pentru coloanele sonore ale unor filme şi a susţinut câteva concerte în cadrul unor festivaluri muzicale.share - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - VINERI
  05:00 Documentar
  06:00 Sufulcă-ţi zilele
  06:30 Naşul
  09:00 Ghilea show
  10:00 Quantika
  11:00 Conferinţa de presă
  12:00 Ghilea Show
  13:00 Magie pe Baricadă
  13:30 Timpul - artă şi ştiinţă
  14:00 Deşteptarea României
  16:00 Mapamond românesc
  17:00 Comunitatea mea
  17:30 Ţinta noastră: Sănătatea cu Minodora Hrimiuc şi Daniel Ţinte
ACUMA LA TV 18:30 Pe Baricadă cu Dorel Zăvoianu
  19:30 Vitralii cu Eugen Marinoff
  21:00 Ghilea Show
  22:00 Baricadaţi în voie bună
  23:30 Retro Zone
  01:30 Ţinta noastră: Sănătatea
  02:30 Pe Baricadă
  03:30 Vitralii
  05:00 La graniţele cunoaşterii
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa