Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Marti, 19 Ianuarie, 2021
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Ducesa de Cambridge va locui cu mama sa după naşterea copilului

Categorie stire CANCAN | Autor stire Alecu | Data publicare Luni, 22 Aprilie, 2013 | Nr. accesari stire 1308 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Ducesa de Cambridge va locui cu mama sa după naşterea copilului

Ducesa de Cambridge se va muta la mama ei atunci când se va naşte copilul ei şi al prinţului William. Kate, în vârstă de 31 de ani, va întrerupe astfel tradiţia regală şi nu va angaja o asistentă pediatră după naşterea prevăzută în iulie, relatează Daily Mail.

Kate le-a spus prietenilor că va locui cu părinţii ei cel puţin în primele şase săptămâni după ieşirea din spital. Decizia ei înseamnă că un viitor monarh îşi va începe viaţa în casa unui om de rând, în Berkshire, mai degrabă decât în splendoarea unei reşedinţe regale, potrivit cotidianului britanic.

Kate spune că "se simte pur şi simplu cel mai în siguranţă şi mai liniştită cu familia şi crede că nimeni nu ar putea fi mai potrivită pentru a o învăţa despre creşterea unui copil decât mama ei, care a crescut trei copii''.

Ea va avea nevoie în mod deosebit de sfatul şi sprijinul moral al mamei sale atunci când prinţul William se va întoarce să lucreze ca pilot de elicopter după concediul de paternitate. Se rezolvă astfel şi problema privind unde va locui nou-născutul, al treilea în linie la tron, în primele săptămâni de viaţă.

Potrivit unor surse, planurile lui William şi Kate de a se muta într-un apartament nou în Palatul Kensington la timp pentru naşterea copilului s-au lovit de un imens impas - descoperirea de azbest, care trebuie eliminat înainte de mutarea cuplului şi a copilului.

Părinţii lui Kate, Michael şi Carole Middleton, au cumpărat recent un conac georgian în valoare de 4,85 milioane de lire în Berkshire, acesta având spaţiu suficient pentru a-l găzdui pe primul lor nepot.

Un vizitator recent a spus că Carole, care este extrem de fericită de perspectiva de a fi bunică, este ocupată cu supravegherea redecorării casei - inclusiv instalarea unei noi bucătării şi a unei camere pentru copil.

''Carole intenţionează să se implice deplin în viaţa acestui copil, iar Catherine, la rândul ei, intenţionează să petreacă mult timp cu părinţii ei, în special în timp ce aşteaptă ca noul apartament să fie finalizat'', au spus ei."Cu siguranţă nu este un lucru rău ca acest mic prinţ sau mică prinţesă să guste viaţa în afara familiei regale", au adăugat.

Pentru moment, Kate şi William fac naveta între ferma lor închiriată în Anglesey, unde William are baza ca pilot de căutare şi salvare în cadrul RAF, şi Nottingham Cottage, o casă relativ modestă pe două niveluri în zona Palatului Kensington.

Prinţul William s-a născut în ''Lindo Wing'' la St Mary's Hospital Paddington, unde şi Kate ar urma să nască. După naştere, el a fost adus acasă de Charles şi Diana în apartamentul lor din Palatul Kensington. Diana a angajat o asistentă pediatră, pe Anna Wallace, sa o ajute cu William în prima lună, după care a angajat o bonă, pe Barbara Barnes.share - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - MARTI
  06:30 Naşul
  09:00 Ghilea Show
  10:00 Pâine şi Circ
  11:00 În Arenă
  11:30 Baricada Music
  12:00 Ghilea Show
  13:00 Conferinţa de presă
  14:00 La Graniţele Cunoaşterii
  15:00 Magie pe Baricadă
  15:30 Vitralii
  17:00 Documentar
  18:00 Sufulcă-ţi zilele cu Iulian Leonard
  18:30 Mapamond Românesc cu Antoniu Martin
  19:30 Comunitatea Mea
  20:00 Pâine şi Circ cu Adrian Creţa
  21:00 Ghilea Show cu Sorin Ghilea
  22:00 Naşul cu Radu Moraru
  00:30 Timpul - artă şi ştiinţă
  01:00 Ghilea Show
  02:00 Pâine şi Circ
  03:00 La graniţele cunoaşterii
  04:00 Mapamond românesc
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa