Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Sambata, 23 Ianuarie, 2021
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Palatul Buckingham caută bucătar

Categorie stire CANCAN | Autor stire Alecu | Data publicare Marti, 30 Aprilie, 2013 | Nr. accesari stire 752 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Palatul Buckingham caută bucătar

Palatul Buckingham caută un bucătar regal, plătit cu un salariu anual de 27.000 euro pentru 45 de ore pe săptămână, calificat pentru pregătirea unor mese în tete-a-tete, banchete de 200 de tacâmuri şi recepţii de 800 de persoane. El va locui la palat, se spune într-un anunţ postat pe internet şi menţionat de AFP.

Candidaţii trebuie să fie 'pasionaţi de gătit', gata să petreacă trei luni pe an în alte reşedinţe regale (cum ar fi castelul Balmoral din Scoţia sau reşedinţa din Sandringham) şi să răspundă exigenţelor stricte de securitate şi confidenţialitate. Ei îşi vor putea depune CV-urile până pe 10 mai, adaugă anunţul.

Bucătarul adjunct va trebui să obţină de la mulţimea de bucătari şi ucenici din serviciul Majestăţii Sale 'o hrană proaspătă care să răspundă celor mai înalte criterii de calitate'. Menţionarea în CV a unei experienţe într-un hotel de cinci stele sau într-un restaurant cu stele constituie un avantaj. Candidaţii trebuie să aibă şi 'cunoştinţe solide despre bucătăria tradiţională franceză' şi noţiuni lingvistice de 'gastronomie franceză'.

Mark Flanagan, şef al bucătarilor de la palatul Buckingham de circa zece ani, păstrează cu mare sfinţenie secretul profesional în privinţa gusturilor suveranei britanice. Unul din predecesorii săi, Darren McGrady, s-a arătat puţin cam deschis din acest punct de vedere după ce a plecat de la palat. El a dezvăluit gustul reginei pentru mâncărurile simple, cereale, sandwichuri. McGrady a spus totuşi că o cină alcătuită din vânat şi somon de pe domeniile regale este pe gustul Elisabetei a II-a, în vârstă de 87 de ani. Nu a uitat să amintească de un Gin-Dubonnet, pentru un somn mai adânc.share - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - SAMBATA
  06:00 Baricada Music
  07:00 Baricadaţi în voie bună
  08:30 Desene animate
  10:00 Documentar
  11:00 Sufulcă-ţi zilele
  11:30 Fără pleoape la urechi
  12:30 Ţinta noastră: Sănătatea
  13:30 Magic Summer
  15:30 La graniţele cunoaşterii
  16:30 Documentar
  17:30 Baricada Music
  18:00 Aradul de 5 stele
ACUMA LA TV 19:00 Magie pe Baricadă cu Cătălin Pintea
  19:30 Film Artistic
  21:30 Vinovaţii fără vină
  22:30 Film documentar
  23:30 Baricadaţi în voie bună
  02:30 Vinovaţii fără vină
  03:30 Film documentar
  04:30 Baricada Music
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa