Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Marti, 19 Ianuarie, 2021
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Bill Clinton, Elton John şi Eva Longoria, participanţi la 'Life Ball' 2013 din Viena

Categorie stire CANCAN | Autor stire Alecu | Data publicare Joi, 09 Mai, 2013 | Nr. accesari stire 1109 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Bill Clinton, Elton John şi Eva Longoria, participanţi la 'Life Ball' 2013 din Viena

Fostul preşedinte american Bill Clinton, cântăreţul Elton John şi actriţa Eva Longoria sunt câteva dintre personalităţile care lua parte în acest an la renumita gală de binefacere 'Life Ball" din Viena care are drept scop strângerea de fonduri pentru lupta împotriva SIDA şi a discriminării pe care o provoacă această maladie, transmite EFE.

Prezenţa acestor personalităţi a fost confirmată miercuri de către organizatorii unuia dintre cele mai mari evenimente europene de caritate, ajuns la cea de-a 21-a ediţie.

În 2013, gala are programate peste 18 evenimente diferite, între care concertul 'Crucii Roşii', la care va urca pe scenă Eva Longoria pentru a da citire unui text între câteva numere muzicale.

Bill Clinton va participa din nou la 'Life Ball' în calitate de reprezentant al fundaţiei CHAI, care finanţează proiecte de luptă împotriva SIDA în Africa.

Lista invitaţilor de prestigiu îi mai include pe Fergie, cântăreaţa grupului The Black Eyed Peas, actriţa indiană Aishwarya Rai şi interpreta Carmen Electra.

Totodată, cunoscutul creator de modă italian Roberto Cavalii îşi va prezenta colecţia de primăvară-vară în cadrul galei, precum şi o linie de modele în ediţie limitată creată în scopuri caritabile.

Tema propusă pentru acest an este 'O mie şi una de nopţi', iar cei care vor dori să ia parte gratis la serbarea organizată în faţa Primăriei din Viena vor trebui să poarte costume inspirate de basmele orientale.

Biletele de intrare la petrecerea care are loc după gala oficială costă între 75 şi 750 de euro.

În 2012, 'Life Ball' a adunat 2,1 milioane de euro fonduri pentru lupta împotriva SIDA. De la primul eveniment de acest organizatorii au strâns fonduri în valoare de 18,5 milioane euro.

'În ultimii 20 de ani s-au schimbat multe lucruri în mod semnificativ', a declarat Gery Keszler, organizatorul acestui eveniment, care a avut un debut modest dar s-a consolidat pe parcurs. devenind unul dintre principalele evenimente caritabile ale anului.

Unul dintre proiectele ce urmează să fie finanţate din fondurile strânse la gala din 2013 priveşte tinerele din ţări precum Cambodgia, Republica Dominicană şi Uganda şi susţinerea luptei contra sclaviei sexuale, prevenirea sarcinilor în rândul adolescentelor şi evitarea riscului de infectare cu virusul HIV.share - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - MARTI
  06:30 Naşul
  09:00 Ghilea Show
  10:00 Pâine şi Circ
  11:00 În Arenă
  11:30 Baricada Music
  12:00 Ghilea Show
  13:00 Conferinţa de presă
  14:00 La Graniţele Cunoaşterii
  15:00 Magie pe Baricadă
  15:30 Vitralii
  17:00 Documentar
  18:00 Sufulcă-ţi zilele cu Iulian Leonard
  18:30 Mapamond Românesc cu Antoniu Martin
  19:30 Comunitatea Mea
  20:00 Pâine şi Circ cu Adrian Creţa
  21:00 Ghilea Show cu Sorin Ghilea
  22:00 Naşul cu Radu Moraru
  00:30 Timpul - artă şi ştiinţă
  01:00 Ghilea Show
  02:00 Pâine şi Circ
  03:00 La graniţele cunoaşterii
  04:00 Mapamond românesc
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa