Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Marti, 19 Ianuarie, 2021
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

EUROVISION 2013 - Jean Paul Gaultier: Cezar ar fi meritat o menţiune specială

Categorie stire CANCAN | Autor stire Alecu | Data publicare Luni, 20 Mai, 2013 | Nr. accesari stire 1113 ori | Comentarii stire 0 comentarii

EUROVISION 2013 - Jean Paul Gaultier: Cezar ar fi meritat o menţiune specială

Creatorul de modă francez Jean Paul Gaultier a declarat că Cezar, reprezentantul României la Eurovision 2013, ar merita "o menţiune specială", spectacolul lui fiind unul "extravagant şi, într-un fel, neobişnuit".

"O menţiune specială pentru România. A fost un spectacol extravagant şi, într-un fel, neobişnuit", a spus Jean Paul Gaultier, într-o declaraţie acordată TVR şi postată pe site-ul Televiziunii Române.

Show-ul României din finală a fost unul spectaculos, Cezar purtând o ţinută care includea o mantie neagră, din piele, velur şi pietre semipreţioase, concepută de creatoarea de modă română Doina Levintza.

Jean Paul Gaultier a creat rochia pe care a purtat-o Petra Mede, gazda finalei Eurovision 2013, care s-a desfăşurat sâmbătă seară, la Malmo, în Suedia.

Pe de altă parte, Jean Paul Gaultier a declarat, într-un interviu acordat New York Magazine, că o prestaţie excelentă a unui artist la Eurovision trebuie să fie "spectaculoasă, să se remarce, să fie over-the-top".

"Este un show mare, deci nu este momentul pentru minimalism sau pentru restricţii. Distracţia este cel mai important lucru când vine vorba despre Eurovision. Ca să fiu cinstit, nu este vorba despre haine, ci despre imaginea de ansamblu. Cele mai bune prestaţii sunt cele care depăşesc barierele şi te fac să spui 'No Way' (Aşa ceva nu e posibil, n.r.)", a spus Gaultier.

Cezar s-a întors în România în noaptea de duminică spre luni. Artistul român s-a clasat pe locul al 13-lea în concursul a cărui finală a avut loc, sâmbătă seară, la Malmö Arena, în timp ce Emmelie de Forest din Danemarca a câştigat competiţia.

Cezar, care a participat la Eurovision cu piesa "It's My Life" (muzică şi versuri Cristian Faur), a obţinut un total de 65 de puncte. Cezar nu a primit de la nicio ţară punctajul maxim de 12 puncte, în timp ce câte 10 puncte au fost acordate reprezentantului României de Republica Moldova şi Grecia.

După finala Eurovision, Cezar a declarat că, profesional şi personal, se simte împlinit, deşi şi-ar fi dorit un loc mai bun în clasamentul final, pentru el şi pentru România. "Eu, profesional şi personal, mă simt împlinit. Mi-aş fi dorit un loc mai bun în clasamentul final, pentru mine şi pentru România, dar ştiu că ceea ce a ţinut de mine am făcut. Show-ul nostru a ieşit foarte bine, am muncit cu toţii enorm şi le mulţumesc tuturor celor care au făcut posibil ca această muncă de echipă să prindă formă. Le mulţumesc tuturor celor care au crezut în mine şi au votat România. România rămâne, însă, o ţară negată oarecum de Europa, aşa că, în această seară, cele două mari familii - Scandinavia şi 'Mama Rusie' - au învins. Eu am fost favorit la titlu din partea fanilor, dar, geopolitic vorbind, nu mai ţine de mine…", a declarat Cezar, pentru MEDIAFAX.

Pe de altă parte, Dan Manoliu, şeful delegaţiei României la Eurovision, a declarat pentru TVR că în Spania şi în Italia nu s-a putut vota pe numărul românesc.share - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - MARTI
  06:30 Naşul
  09:00 Ghilea Show
  10:00 Pâine şi Circ
  11:00 În Arenă
  11:30 Baricada Music
  12:00 Ghilea Show
  13:00 Conferinţa de presă
  14:00 La Graniţele Cunoaşterii
  15:00 Magie pe Baricadă
  15:30 Vitralii
  17:00 Documentar
  18:00 Sufulcă-ţi zilele cu Iulian Leonard
  18:30 Mapamond Românesc cu Antoniu Martin
  19:30 Comunitatea Mea
  20:00 Pâine şi Circ cu Adrian Creţa
  21:00 Ghilea Show cu Sorin Ghilea
  22:00 Naşul cu Radu Moraru
  00:30 Timpul - artă şi ştiinţă
  01:00 Ghilea Show
  02:00 Pâine şi Circ
  03:00 La graniţele cunoaşterii
  04:00 Mapamond românesc
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa