Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Duminica, 17 Octombrie, 2021
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Tudor Sişu, eliberat definitiv după ce a executat două treimi din pedeapsă

Categorie stire CANCAN | Autor stire Alecu | Data publicare Miercuri, 29 Mai, 2013 | Nr. accesari stire 1353 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Tudor Sişu, eliberat definitiv după ce a executat două treimi din pedeapsă

Tribunalul Bucureşti a decis, miercuri, eliberarea condiţionată a lui Tudor Sişu, după ce acesta a executat două treimi din pedeapsa de patru ani de închisoare primită în dosarul în care a fost judecat pentru trafic de droguri. Decizia instanţei este definitivă.

Pe 16 aprilie, magistraţii Judecătoriei Sectorului 4 au admis propunerea de eliberare condiţionată a lui Tudor Sişu, formulată de Comisia pentru individualizarea regimului de executare al pedepselor privative de liberate din cadrul Penitenciarul Bucureşti – Jilava.

Sentinţa a fost contestată de procurori la Tribunalul Bucureşti, care miercuri a respins recursul şi a menţinut decizia Judecătoriei Sectorului 4.

Decizia Tribunalului Bucureşti este definitivă, astfel că Tudor Sişu urmează să fie eliberat din Penitenciarul Jilava, după ce a executat două treimi din pedeapsa de patru ani de închisoare primită în dosarul în care a fost judecat pentru trafic de droguri.

Pe 22 octombrie 2012,Curtea Supremă l-a condamnat definitiv pe Tudor Sişu la patru ani de închisoare cu executare pentru trafic de droguri.

Tudor Sişu şi alţi 15 membri ai unui grup infracţional au fost arestaţi preventiv în mai 2006. Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) i-au acuzat pe cei 16 că, într-un an, au distribuit în Bucureşti aproximativ 40 de kilograme de heroină.

Sişu a mai fost închis pentru trafic şi deţinere de droguri de mare risc. El a fost arestat în octombrie 2003, la câteva zile după ce Poliţia a prins doi traficanţi de stupefiante din Târgovişte şi a făcut o percheziţie în apartamentul lui. Cântăreţul a fost eliberat în octombrie 2005, iar în mai anul următor a fost din nou arestat.

Pe 25 septembrie 2009, procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Ploieşti au dispus începerea urmăririi penale faţă de Tudor Şisu într-un alt dosar, pentru cultivarea, producerea, fabricarea, cumpărarea sau deţinerea de droguri de mare risc pentru consum propriu.share - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - DUMINICA
  05:00 Baricadaţi în voie bună
  06:00 La graniţele cunoaşterii
  07:00 Desene animate
  09:00 Pâine şi Circ
  10:00 Magic Summer
  12:00 Baricadaţi în voie bună
  13:00 Magie pe Baricadă
ACUMA LA TV 14:00 Vitralii
  15:30 La graniţele cunoaşterii
  16:30 Retro Zone
  18:30 Vinovaţii fără vină
  19:30 Ţinta noastră: Sănătatea
  20:30 Film artistic
  22:30 Film documentar
  23:30 Film artistic
  01:30 Magic Summer
  03:30 Film artistic
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa