Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Duminica, 17 Octombrie, 2021
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

George Michael a ieşit din spitalul în care fusese internat după un accident de maşină

Categorie stire CANCAN | Autor stire Alecu | Data publicare Joi, 30 Mai, 2013 | Nr. accesari stire 1493 ori | Comentarii stire 0 comentarii

George Michael a ieşit din spitalul în care fusese internat după un accident de maşină

Cântăreţul britanic George Michael (49 de ani), rănit uşor într-un accident de maşină petrecut la jumătatea lunii mai pe o autostradă din nordul Londrei, a ieşit din spital, arată un comunicat postat miercuri pe site-ul său internet.

Fostul membru al grupului Wham! a fost dus cu elicopterul la spital pe 16 mai, cu o rană la cap după un accident în care fusese implicată maşina în care era pasager, aminteşte AFP. Potrivit unui martor, cântăreţul a căzut din maşină încercând să închidă portiera care nu era bine închisă.

Katherine Fox, 23 de ani, a declarat la BBC că a frânat brusc atunci când a văzut 'un corp pe drum'. S-a oprit şi s-a grăbit să ajute fără să îşi dea seama că era George Michael. 'Avea o rană adâncă deasupra sprâncenei stângi, iar sângele curgea din abundenţă pe faţă şi gură', a adăugat ea.

Cântăreţul 'a fost tratat pentru tăieturi superficiale şi contuzii şi se simte bine', spusese iniţial purtătoarea sa de cuvânt, Connie Fillipello, într-un comunicat, la scurt timp după incident.

'Confirmăm că George Michael a fost externat şi continuă să se odihnească şi să se recupereze', se spune miercuri în comunicat. 'Se simte bine şi mulţumeşte pentru toate mesajele de susţinere', potrivit aceleiaşi surse.

În trecut, George Michael a avut destule necazuri cu maşina din cauza drogurilor. Interpretul piesei 'Careless Whisper' a stat patru săptămâni la închisoare în 2010, după ce a intrat cu maşina într-un magazin din nordul Londrei, fiind sub influenţa canabisului. Cu trei ani mai înainte fusese găsit leşinat în Mercedesul său şi internat în spital după ce consumase droguri, însă scăpase de închisoare efectuând 100 de ore de muncă în folosul comunităţii. Atunci i s-a interzis să conducă doi ani.

În noiembrie 2011, a fost nevoit să anuleze o parte din turneul său european după ce a fost spitalizat în Austria cu pneumonie gravă.

Vedeta care a vândut peste 20 de milioane de exemplare din primul său album solo, intitulat 'Faith', în 1987 a cântat la ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice de la Londra de vara trecută.share - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - DUMINICA
  05:00 Baricadaţi în voie bună
  06:00 La graniţele cunoaşterii
  07:00 Desene animate
  09:00 Pâine şi Circ
  10:00 Magic Summer
  12:00 Baricadaţi în voie bună
  13:00 Magie pe Baricadă
ACUMA LA TV 14:00 Vitralii
  15:30 La graniţele cunoaşterii
  16:30 Retro Zone
  18:30 Vinovaţii fără vină
  19:30 Ţinta noastră: Sănătatea
  20:30 Film artistic
  22:30 Film documentar
  23:30 Film artistic
  01:30 Magic Summer
  03:30 Film artistic
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa