Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Duminica, 17 Octombrie, 2021
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Concertul Joe Cocker din 4 august, mutat la Sala Palatului

Categorie stire CANCAN | Autor stire Alecu | Data publicare Joi, 06 Iunie, 2013 | Nr. accesari stire 683 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Concertul Joe Cocker din 4 august, mutat la Sala Palatului

Concertul celebrului Joe Cocker din 4 august se va desfăşura la Sala Palatului şi nu la Romexpo în aer liber, cum fusese anunţat iniţial, informează un comunicat Project Events remis joi AGERPRES.

"Cred că este cea mai bună alegere. La începutul lunii august se anunţă multe zile ploioase şi nu ne dorim să compromitem un astfel de spectacol. Să fii martor la un concert al lui Joe Cocker este o adevărată sărbătoare, iar, din păcate, numărul celor care se vor putea bucura de acest eveniment va fi limitat la 4.000, capacitatea maximă a Sălii Palatului. Joe Cocker este un artist care oricând poate umple o sală de 10.000-12.000 de locuri, dar, din păcate, pentru Bucureşti o astfel de sală rămâne doar un proiect pe hârtie. Puţinele bilete rămase nevândute se vor pune în vânzare începând de vineri", a declarat Sorin Săraru, managerul Project Events.

Preţul biletelor va rămâne neschimbat, respectiv 135 lei, 200 lei, 300 lei, 400 lei sau 750 lei (VIP). Biletele achiziţionate anterior vor trebui să fie schimbate pentru că sectoarele iniţiale de la Romexpo nu corespund în totalitate celor de la Sala Palatului. Organizatorii îi asigură însă pe cei care au cumpărat deja bilete că vor beneficia de cele mai bune locuri corespunzătoare categoriilor de preţ din noul spaţiu. Schimbarea biletelor se poate face la sediul Project Events din Bucureşti, strada dr. Petre Herescu nr. 30, începând de vineri, 7 iunie.

Concertul de la Sala Palatului face parte din turneul ''Fire It Up Summer Tour'', turneu ce promovează cel mai recent album al lui Joe Cocker - ''Fire It Up''. Albumul "Fire It Up" conţine atât melodii clasice de suflet, balade romantice, cât şi piese pline de energie şi vigoare.

Joe Cocker este cel care a făcut celebră piesa "You can leave your hat on", cea mai cunoscută melodie de striptease. Fanii vor mai putea asculta live şi alte piese celebre ale artistului, cum ar fi "Unchain my heart" sau "Up where we belong".share - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - DUMINICA
  05:00 Baricadaţi în voie bună
  06:00 La graniţele cunoaşterii
  07:00 Desene animate
  09:00 Pâine şi Circ
  10:00 Magic Summer
  12:00 Baricadaţi în voie bună
  13:00 Magie pe Baricadă
ACUMA LA TV 14:00 Vitralii
  15:30 La graniţele cunoaşterii
  16:30 Retro Zone
  18:30 Vinovaţii fără vină
  19:30 Ţinta noastră: Sănătatea
  20:30 Film artistic
  22:30 Film documentar
  23:30 Film artistic
  01:30 Magic Summer
  03:30 Film artistic
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa