Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Sambata, 24 Octombrie, 2020
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Printul Charles, investigat: Cum de nu plăteşte taxe?

Categorie stire CANCAN | Autor stire Alecu | Data publicare Luni, 15 Iulie, 2013 | Nr. accesari stire 1267 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Printul Charles, investigat: Cum de nu plăteşte taxe?

Parlamentarii britanici analizeaza, luni, felul in care printul Charles isi plateste taxele pentru veniturile de 19 milioane de lire sterline anual, existand suspiciuni ca acesta beneficiaza de scutiri controversate de la plata sumelor cuvenite.

Comitetul parlamentar, care pana acum a investigat felul in are Amazon, Google si Stabucks isi platesc taxele, vrea sa afle de ce domeniul lui Charles, Ducatul de Cornwall, nu plateste impozit de corporatie sau taxa pe profit si de ce printul plateste, voluntar, doar taxa pe venitul provenind din castigurile imperiului sau evaluat la 847 de milioane de lire sterline, scrie Guardian.

In fata comitetului din Camera Reprezentantilor se vor prezenta William Nye, secretarul printului, Keith Wills, directorul de finante al ducatului, si Paula Diggle, oficial al casei regale insarcinat cu finantele.

Este cea mai ampla investigatie cu privire la statutul fiscal al printului. In ultima vreme, activistii pentru taxare si gruparile anti-monarhie au aratat ca motivul unui aranjament special prin care printul nu plateste taxe nu este justificat.

Ducatul sustine insa ca nu exista nicio neregula in felul in care procedeaza Charles, ba mai mult, acesta plateste voluntar cea mai ridicata taxa pe venit. "Printul plateste taxe voluntar, pentru surplusul Ducatului de Cornwall, la cel mai ridicat nivel, care a fost de 50% in 2012-2013, rezultand intr-o suma de 4,4 milioane de lire sterline".

In plus, "printul de Wales a ales sa-si foloseasca venitul provenind din ducat, si nu banii publici, pentru a acoperi majoritatea costurilor indatoririlor publice pentru sine si ducesa de Cornwall, dar si pentru pducele si ducesa de Cambridge si printul Harry".share - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - SAMBATA
  06:00 Baricada Music
  07:00 Baricadaţi în voie bună
  08:30 Desene animate
  10:00 Documentar
  11:00 Sufulcă-ţi zilele
  11:30 Fără pleoape la urechi
  12:30 Ţinta noastră: Sănătatea
  13:30 Magic Summer
  15:30 La graniţele cunoaşterii
  16:30 Documentar
  17:30 Baricada Music
ACUMA LA TV 18:00 Aradul de 5 stele
  19:00 Magie pe Baricadă cu Cătălin Pintea
  19:30 Film Artistic
  21:30 Vinovaţii fără vină
  22:30 Film documentar
  23:30 Baricadaţi în voie bună
  02:30 Vinovaţii fără vină
  03:30 Film documentar
  04:30 Baricada Music
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa