Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Duminica, 07 Martie, 2021
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Voltaj lansează videoclipul "Ultima secundă"

Categorie stire CANCAN | Autor stire Alecu | Data publicare Marti, 12 Noiembrie, 2013 | Nr. accesari stire 666 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Voltaj lansează videoclipul

Atunci cand toamna aduce ploi iar “sori ar fi niciunde”, trupa Voltaj lanseaza videoclipul single-ului “Ultima secunda”.

Videoclipul aduce in prim-plan cele doua personaje ale scurt-metrajului “Bucuresti, te iubesc!”, Kira Hagi si Rares Andrici, doi dintre cei mai talentati actori ai noii generatii, interpretii unei povesti de dragoste pline de sensibilitate, o adevarata declaratie de iubire.

“Ne bucura foarte tare colaborarea cu echipa <Bucuresti, te iubesc!>. Propunerea a sosit din partea lor si, initial, se referea la piesa, doar ca pe masura ce proiectul a evoluat, am decis sa colaboram si pentru videoclip.”, povesteste Calin Goia

Obisnuita inca din copilarie cu ambitia si performanta, Kira Hagi nu se lasa mai prejos si vrea sa egaleze perfomantele celebrului sau tata. Castigatoare a unei burse de merit in SUA,  fermecatoarea domnisoara s-a inscris la cursurile de actorie ale Universitatii din New York, studii pe care le va incepe in scurt timp.

Rolul tanarului indragostit este interpretat la inaltime de catre Rares Andrici, castigator a nu mai putin de doua premii pentru cel mai bun actor intr-un rol principal, in cadrul Galei Absolventilor 2013.

Filmarile videoclipului s-au desfasurat in Bucuresti, in ceainarina “Camera din fata”, un loc magic al celor mai frumoase povesti de dragoste.

Piesa “Ultima secunda”, inclusa pe cel mai recent album al formatiei, “Da vina pe Voltaj”,  a fost interpretata pentru prima data in toamna anului trecut, alaturi  de aproape cinci mii de spectatori, in cadrul concertului “Da vina pe Voltaj” desfasurat la Sala Palatului.share - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - DUMINICA
  05:00 Baricadaţi în voie bună
  06:00 La graniţele cunoaşterii
  07:00 Desene animate
  09:00 Pâine şi Circ
  10:00 Magic Summer
  12:00 Baricadaţi în voie bună
  13:00 Magie pe Baricadă
  14:00 Vitralii
  15:30 La graniţele cunoaşterii
  16:30 Retro Zone
  18:30 Vinovaţii fără vină
  19:30 Ţinta noastră: Sănătatea
  20:30 Film artistic
  22:30 Film documentar
  23:30 Film artistic
  01:30 Magic Summer
  03:30 Film artistic
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa