Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Duminica, 17 Octombrie, 2021
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Arnold Schwarzenegger s-a antrenat alături de echipe SWAT pentru rolul din "Sabotage"

Categorie stire CANCAN | Autor stire Alecu | Data publicare Vineri, 28 Martie, 2014 | Nr. accesari stire 827 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Arnold Schwarzenegger s-a antrenat alături de echipe SWAT pentru rolul din

Arnold Schwarzenegger s-a pregătit timp de trei luni cot la cot cu membrii unei unități SWAT din Los Angeles pentru a-și perfecționa modul de luptă pentru rolul din noul său film, "Sabotage", conform WENN.com.

Starul seriei "Terminator", care interpretează în acest nou film rolul unui ofițer antidrog, este obișnuit să folosească arme, dar regizorul David Ayer a dorit ca actorul să se pregătească pentru rol în cele mai mici detalii și să cunoască diferențele dintre modurile de operare militare și cele ale poliției.

"(Regizorul) ne-a pus să mergem să vedem cu lucrează echipa L.A. SWAT, să stăm de vorbă cu membrii ei. Ne-a spus că vrea să gândim ca ei, să arătăm ca ei și să ne antrenăm pentru a acționa ca ei", a povestit fostul guvernator de California.

"Din punct de vedere al interpretării, a fost o provocare. Eu apreciez faptul că David mă împinge în direcția în care vrea să meargă filmul pentru că, de multe ori, regizorii se simt intimidați de mine. La început mi s-a părut o pierdere de vreme să mă pregătesc alături de echipa SWAT. Ce nevoie aveam eu de antrenament pentru folosirea armelor, eu care am omorât mai mulți oameni decât oricine din istoria cinematografiei. Însă el mi-a explicat că are nevoie ca eu să învăț baletul specific al SWAT atunci când intră în acțiune", a adăugat el.

"Este benefic pentru film să ai un regizor așa cum este David Ayer, un fanatic al realismului. Există diferențe între armată și forțele de poliție. Militarii țin arma într-un anumit mod și se apropie de inamic în modul lor, iar toate acestea sunt diferite față de modurile folosite de poliție. David Ayera ținut neapărat să nu greșim niciun detaliu și să acționăm exact așa cum acționează o echipă SWAT", a mai povestit Schwarzenegger.share - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - DUMINICA
  05:00 Baricadaţi în voie bună
  06:00 La graniţele cunoaşterii
  07:00 Desene animate
  09:00 Pâine şi Circ
  10:00 Magic Summer
  12:00 Baricadaţi în voie bună
  13:00 Magie pe Baricadă
  14:00 Vitralii
ACUMA LA TV 15:30 La graniţele cunoaşterii
  16:30 Retro Zone
  18:30 Vinovaţii fără vină
  19:30 Ţinta noastră: Sănătatea
  20:30 Film artistic
  22:30 Film documentar
  23:30 Film artistic
  01:30 Magic Summer
  03:30 Film artistic
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa