Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Duminica, 17 Octombrie, 2021
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

După ce și-au anunțat divorțul, Gwyneth Paltrow și Chris Martin trec la împărțirea bunurilor

Categorie stire CANCAN | Autor stire Alecu | Data publicare Vineri, 28 Martie, 2014 | Nr. accesari stire 783 ori | Comentarii stire 0 comentarii

După ce și-au anunțat divorțul, Gwyneth Paltrow și Chris Martin trec la împărțirea bunurilor

După ce au anunțat miercuri că divorțează, Gwyneth Paltrow și Chris Martin trec la împărțirea bunurilor. Se pare că au convenit deja asupra partajului de câteva săptămâni, scrie Daily Mail.

Actrița a anunțat despărțirea pe site-ul ei internet, Goop.com, și totul lasă să se înțeleagă că cei doi au făcut tot posibilul să își protejeze cât mai bine cei doi copii, Apple (nouă ani) și Moses (șapte ani). I-au dus în Bahamas pentru a-i feri de valul mediatic provocat de anunț.

Gwyneth Paltrow și Chris Martin s-ar fi înțeles și în privința împărțirii bunurilor imobile, care cuprind locuințe luxoase în Londra, Brentwood, New York, potrivit presei anglofone. De-a lungul carierelor, cei doi artiști au ajuns la o avere de aproape 145 milioane de dolari și au cumpărat cinci case. La scurt timp de la căsătorie, cei doi au hotărât să se stabilească la Londra, actrița preferând viața londoneză celei din California. Acest lucru a fost pe placul lui Chris Martin și al colegilor lui din Coldplay, care locuiesc în capitala britanică. Paltrow și Martin au cumpărat trei case în Belsize Park, făcând din ele una singură, în care au locuit peste zece ani, departe de Los Angeles.

Cei doi au decis anul trecut să se mute în California fiindcă Gwyneth Paltrow dorea să fie mai aproape de mama ei, Blythe Danner. Au cumpărat o casă de 10 milioane de dolari la Los Angeles, unde au mers și copiii la școală. Această soluție nu s-a dovedit practică pentru Chris Martin, nevoit să facă drumuri lungi dus-întors la Londra pentru a fi alături de Coldplay.

Unele surse arată că cei doi au mai cumpărat o vilă la Malibu cu 14 milioane de dolari, unde ar sta Chris Martin, în timp ce Gwyneth Paltrow ar rămâne la Brentwood (Los Angeles). Copiii pot ajunge astfel de la un părinte la altul într-o jumătate de oră. Soții au mai achiziționat un apartament în Tribeca, nu departe de Jay-Z și Beyonce, și o casă de vacanță în Hamptons, alte două bunuri ce trebuie împărțite. Primul i-ar putea reveni actriței, iar al doilea, cântărețului.share - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - DUMINICA
  05:00 Baricadaţi în voie bună
  06:00 La graniţele cunoaşterii
  07:00 Desene animate
  09:00 Pâine şi Circ
  10:00 Magic Summer
  12:00 Baricadaţi în voie bună
  13:00 Magie pe Baricadă
ACUMA LA TV 14:00 Vitralii
  15:30 La graniţele cunoaşterii
  16:30 Retro Zone
  18:30 Vinovaţii fără vină
  19:30 Ţinta noastră: Sănătatea
  20:30 Film artistic
  22:30 Film documentar
  23:30 Film artistic
  01:30 Magic Summer
  03:30 Film artistic
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa