Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Duminica, 17 Octombrie, 2021
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

În premieră, Monica Lewinsky vorbeşte despre relaţia cu Bill Clinton

Categorie stire CANCAN | Autor stire Alecu | Data publicare Miercuri, 07 Mai, 2014 | Nr. accesari stire 798 ori | Comentarii stire 0 comentarii

În premieră, Monica Lewinsky vorbeşte despre relaţia cu Bill Clinton

Monica Lewinsky, care a avut o relaţie amoroasă cu Bill Clinton, a vorbit pentru prima dată despre acest subiect în revista Vanity Fair, precizând că "regretă profund" ceea ce s-a întâmplat între ea şi fostul preşedinte al Statelor Unite ale Americii, informează vanityfair.com.

 Monica Lewinsky, în vârstă de 40 de ani, s-a hotărât să vorbească despre relaţia amoroasă pe care a avut-o cu fostul preşedinte al SUA, articolul despre acest subiect urmând să apară integral în ediţia online din 8 mai a revistei Vanity Fair. Câteva fragmente din acest material au fost publicate marţi, pe site-ul vanityfair.com.

Astfel, Monica Lewinsky a declarat că regretă ce s-a întâmplat între ea şi fostul preşedinte Bill Clinton. "Eu regret profund ce s-a întâmplat între mine şi preşedintele Clinton", spune fosta funcţionară de la Casa Albă.

 Monica Lewinsky a hotărât, după zece ani, să rupă tăcerea, ca să nu se mai "şuşotească" despre trecutul său şi despre viitorul altor oameni. "Sunt hotărâtă să am un sfârşit diferit la povestea mea", spune Lewinsky.

Susţinând că aventura sa cu Clinton a fost una consimţită între doi adulţi, Lewinsky spune că umilirea publică pe care a suferit-o în urma scandalului i-a schimbat pentru totdeauna direcţia vieţii.

"Sigur, şeful meu a profitat de mine, dar întotdeauna o să rămân fermă în această privinţă: a fost o relaţie consensuală. Orice «abuz» a venit ulterior, când am fost făcută ţap ispăşitor, cu scopul de a-şi proteja poziţia sa puternică", a declarat Lewinsky.

Monica Lewinsky a precizat că, după acest scandal, a refuzat unele oferte care i-ar fi putut aduce sume de peste 10 milioane de dolari, pentru că a considerat că nu este corect să facă acest lucru. Lewinsky mai spune că a fost la mai multe interviuri pentru locuri de muncă în comunicare şi branding, cu un accent pe campanii caritabile, dar nu a fost niciodată "suficient de potrivită", având în vedere ceea ce potenţialii angajatori numeau "istoria" sa. "Nu am fost niciodată «destul de bună», pentru poziţia respectivă. În unele cazuri, eram potrivită pentru toate motivele greşite. «Bineînţeles, slujba ta presupune să participi la evenimentele noastre». Şi, desigur, acestea ar fi fost evenimente la care presa ar fi fost prezentă", a mai spus Monica Lewinsky.

De asemenea, momentul în care Tyler Clementi, tânărul în vârstă de 18 ani, de la Rutgers University, s-a sinucis, în septembrie 2010, după ce au apărut imagini cu el sărutându-se cu un alt bărbat, a fost unul dureros pentru Lewinsky, precizând că a avut tendinţe sinucigaşe, dar nu a încercat niciodată să se sinucidă.

Lewinsky spune că, după momentul tragic al decesului lui Tyler Clementi, propria ei suferinţă "a căpătat o nouă semnificaţie".

"Poate spunându-mi povestea voi fi capabilă să îi ajut pe alţii în cele mai grele momente de umilire", a mai declarat Lewinsky.

Aceasta a mai spus că, în momentul în care ştirea despre aventura sa cu Clinton a apărut, în 1998, nu doar că a devenit cea mai umilită persoană din lume, dar, "mulţumită Drudge Report, am fost probabil şi prima persoană a cărei umilinţă globală a ajuns pe internet".

Potrivit acesteia, scopul ei, în prezent, este să vorbească despre umilirea şi hărţuirea online în forumurile publice.

Monica Lewinsky a lucrat pentru Casa Albă în 1995 şi 1996. Ea s-a mutat în 2005 în Marea Britanie, unde a obţinut o diplomă de masterat în psihologie socială.

De atunci, ea a lucrat în calitate de corespondent al redacţiei de ştiri pentru postul britanic de televiziune Channel Five.

Deşi Monica Lewinsky a acordat deja o serie de interviuri după izbucnirea, în 1998, a scandalului sexual în care era implicat Bill Clinton, ea a preferat în general să rămână departe de atenţia presei internaţionale.

Fostul preşedinte american Bill Clinton (1993 -2001) a fost acuzat de Congres în 1998, bănuit că a minţit în legătură cu relaţia sa cu Monica Lewinsky. Achitat de Senat în februarie 1999, Bill Clinton a fost însă urmărit de acest scandal pe parcursul întregului celui de-al doilea mandat.share - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - DUMINICA
  05:00 Baricadaţi în voie bună
  06:00 La graniţele cunoaşterii
  07:00 Desene animate
  09:00 Pâine şi Circ
  10:00 Magic Summer
  12:00 Baricadaţi în voie bună
  13:00 Magie pe Baricadă
  14:00 Vitralii
ACUMA LA TV 15:30 La graniţele cunoaşterii
  16:30 Retro Zone
  18:30 Vinovaţii fără vină
  19:30 Ţinta noastră: Sănătatea
  20:30 Film artistic
  22:30 Film documentar
  23:30 Film artistic
  01:30 Magic Summer
  03:30 Film artistic
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa