Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Duminica, 17 Octombrie, 2021
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Mark Zuckerberg, dat în judecata de un român

Categorie stire CANCAN | Autor stire Alecu | Data publicare Vineri, 16 Mai, 2014 | Nr. accesari stire 846 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Mark Zuckerberg, dat în judecata de un român

Confondatorul si CEO-ul retelei de socializare Facebook, Mark Zuckerberg, a fost dat in judecata de catre dezvoltatorul imobiliar de origine romana Mircea Voskerician.

Dezvoltatorul roman care locuieste in California sustine ca Mark Zuckerberg a achizitionat mai multe proprietati din apropierea casei sale din Crescent Park, un cartier din Palo Alto, dupa ce a aflat ca un acolo urma sa fie facuta o investitie imobiliara, transmite Mercury News.

Achizitiile au fost facute in perioada 2012 - 2013 si l-ar fi costat pe confondatorul Facebook peste 43 de milioane de dolari.

Totodata, potrivit lui Voskerician, Mark Zuckerberg i-ar fi promis dezvoltatorului ca il va pune in legatura cu persoane influente, dornice sa investeasca in locuinte in cartierul respectiv.

Dezvoltatorul imobiliar sustine ca, in schimbul promisiunii, i-ar fi cedat drepturile legale asupra unei proprietati din acelasi cartier la un pret sub nivelul pietei, de 1,7 milioane de dolari, in conditiile in care primise oferte de peste 4 milioane de dolari pentru ele.

Mircea Voskerician sustine ca Zuckerberg nu s-ar fi tinut de promisiune si i-ar fi spus dezvoltatorului ca nu doreste un santier din spatele casei sale.

Astfel, cofondatorul retei de socializare i-ar fi facut o noua promisiune lui Voskerician, spunandu-i ca il va prezenta, in cele din urma, unor potentiali investitori daca il ajuta sa isi asigure intimitatea locuintei.

In replica, avocatul cofondatorului Facebook sustine ca procesul intentat zilele trecute lui Mark Zuckerberg este nejustificat, intrucat acesta i-a platit dezvoltatorului imobiliar 1,7 milioane de dolari pentru tranzactie, lucru admis si de reprezentantul legal al lui Voskerician.

In schimb, avocatul antreprenorului de origine romana sustine ca Mark Zuckerberg a facut avere in baza unor "cunostinte" si "relatii", inselandu-l pe clientul sau, pe care nu trebuia decat sa il prezinte unor potentiali investitori.

Miercuri, pe 14 mai, Mark Zuckerberg a implinit varsta de 30 de ani.share - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - DUMINICA
  05:00 Baricadaţi în voie bună
  06:00 La graniţele cunoaşterii
  07:00 Desene animate
  09:00 Pâine şi Circ
  10:00 Magic Summer
  12:00 Baricadaţi în voie bună
  13:00 Magie pe Baricadă
  14:00 Vitralii
ACUMA LA TV 15:30 La graniţele cunoaşterii
  16:30 Retro Zone
  18:30 Vinovaţii fără vină
  19:30 Ţinta noastră: Sănătatea
  20:30 Film artistic
  22:30 Film documentar
  23:30 Film artistic
  01:30 Magic Summer
  03:30 Film artistic
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa