Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Luni, 20 Septembrie, 2021
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Date noi despre afacerea luptelor ilegale de cocoşi din Oregon, dosar în care este judecată principesa Irina

Categorie stire CANCAN | Autor stire Alecu | Data publicare Vineri, 23 Mai, 2014 | Nr. accesari stire 924 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Date noi despre afacerea luptelor ilegale de cocoşi din Oregon, dosar  în care este judecată principesa Irina

Unul dintre cei peste 17 inculpaţi, alături de prinţesa Irina, fiica ultimului rege al României, în cazul luptelor de cocoşi organizate în estul statului american Oregon, nu va fi prezent la audierea programată în iulie, acesta schimbând felul în care pledează.

 Potrivit site-ului, documente judiciare arată că o schimbare a felului în care pledează a fost programată în iunie pentru Apolinar Munoz-Gutierrez, alias "Polo". El se află în detenţie şi este vizat de o procedură în domeniul imigraţiei, relatează site-ul Oregonlive.com.

Procurorul-adjunct Steven Peifer a declarat joi că va putea să vorbească despre termenii înţelegerii privind felul în care pledează Munoz-Gutierrez abia după audierea stabilită la 12 iunie. Avocatul lui Munoz-Gutierrez nu a răspuns unor încercări ale site-ului de a-l contacta pentru a comenta în legătură cu aceste informaţii.

Apolinar Munoz-Gutierrez, în vârstă de 38 de ani, a fost acuzat de organizarea unor lupte ilegale de animale şi conspiraţie în vederea încălcării legislaţiei cu privire la protecţia animalelor. În cazul în care va pleda vinovat, el va fi primul dintre inculpaţii din Oregon care va face acest lucru. Cel puţin trei inculpaţi au pledat vinovat într-un caz în statul Washington, renunţându-se la acuzaţiile formulate împotriva lor în Oregon, potrivit unor documente judiciare.

Irina Walker şi soţul ei John Walker sunt vizaţi de aceleaşi acuzaţii ca Munoz-Gutierrez, plus acuzaţia că operau o afacere ilegală de jocuri de noroc. Potrivit autorităţilor, cuplul a organizat cel puţin zece lupte de cocoşi în perioada aprilie 2012-aprilie 2013 la ferma lor, lângă Hermiston, câştigând aproximativ 2.000 de dolari pe zi. Spectatorii plăteau accesul şi puteau cumpăra băuturi şi alimente, potrivit actului de acuzare.

 Irina şi John Walker au pledat nevinovat.

Peifer şi avocatul Irinei Walker, Per Ramfjord, au refuzat să vorbească despre eventuale negocieri privind schimbarea felului în care pledează. Un proces cu juriu, care se va desfăşura timp de zece zile, este programat începând din 14 iulie.

Irina Walker, în vârstă de 61 de ani, locuieşte în Oregon de mai multe decenii. Ea este a treia fiică a fostului rege al României Mihai I.share - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - LUNI
  04:30 Deşteptarea României
  06:30 Naşul
  09:00 Ghilea Show
  10:00 Quantika
  11:00 Magie pe Baricadă
  11:30 Baricada Music
  12:00 Ghilea Show
  13:00 Vitralii
  14:30 Baricada Music
  15:00 Pe Baricadă
  16:00 Fără pleoape la urechi cu Dorin Frandeş
  17:00 Timpul - artă şi ştiinţă
  17:30 Comunitatea mea
  18:00 În Arenă cu Adrian Creţa
  19:00 Aradul de 5 stele cu Daniel Mitre
  20:00 Pâine şi Circ cu Adrian Creţa
  21:00 Ghilea Show cu Sorin Ghilea
  22:00 Naşul cu Radu Moraru
  01:00 Ghilea Show
  02:00 Pâine şi Circ
  03:00 Fără pleoape la urechi
  04:00 În Arenă
  05:00 Aradul de 5 stele
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa