Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Luni, 20 Septembrie, 2021
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Măicuța Cristina Sciuccia a câștigat 'Vocea Italiei'

Categorie stire CANCAN | Autor stire Alecu | Data publicare Vineri, 06 Iunie, 2014 | Nr. accesari stire 826 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Măicuța Cristina Sciuccia a câștigat 'Vocea Italiei'

Măicuța Cristina Sciuccia a câștigat joi concursul 'Vocea Italiei', după ce în ultimele săptămâni a atras milioane de fani atât în peninsulă, cât și în lume, relatează AFP și DPA.

Imediat după ce a câștigat concursul, tânăra de 25 de ani a cerut asistenței să spună împreună rugăciunea 'Tatăl nostru', pentru 'a-i mulțumi celui de sus'.

'Aș vrea ca Iisus să fie aici, este un vis', a spus ea după primirea trofeului 'Vocea Italiei'. Măicuța de 25 de ani i-a mulțumit cu căldură și antrenorului ei, raper-ul J-Ax, pentru că a apărat-o de multe ori de cei care o criticau.

La rândul său, cântărețul a calificat drept 'incredibil' parcursul sorei Cristina, care a venit pe scenă la brațul său pentru confruntarea finală cu ceilalți trei finaliști.

Tânăra măicuță a afirmat că nu intenționează să renunțe la vocație, deși în urma câștigării concursului, Universal Music îi oferă un contract pentru un disc.

Cristina Sciuccia spune că este gata 'să revină la o viață normală' și că se va mulțumi să cânte 'cu tinerii, la biserică, în parohie, sau în școli', dacă superiorii săi vor decide astfel.

'Am un dar și vi-l dăruiesc', a spus la 19 martie Cristina Sciuccia, când a fost întrebată la prima preselecție de ce dorește să participe la o astfel de emisiune de tip 'talent show'.

'Toate acestea s-au întâmplat pentru că afară este o sete de bucurie, de dragoste, o sete de mesaj frumos și pur', a explicat Cristina Sciuccia în fața presei în ajunul marii finale, care a avut loc la Milano.

Măicuța de 25 de ani a atras din ce în ce mai mulți fani în timpul concursului 'Vocea Italiei', bătând toate recordurile de audiență ale Rai Due, care s-au ridicat sistematic peste 15%. Interpretarea sa la prima vedere a hitului 'No One', al Aliciei Keys, a adunat peste 50 de milioane de vizualizări pe site-ul YouTube.share - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - LUNI
  04:30 Deşteptarea României
  06:30 Naşul
  09:00 Ghilea Show
  10:00 Quantika
  11:00 Magie pe Baricadă
  11:30 Baricada Music
  12:00 Ghilea Show
  13:00 Vitralii
  14:30 Baricada Music
  15:00 Pe Baricadă
  16:00 Fără pleoape la urechi cu Dorin Frandeş
  17:00 Timpul - artă şi ştiinţă
  17:30 Comunitatea mea
  18:00 În Arenă cu Adrian Creţa
  19:00 Aradul de 5 stele cu Daniel Mitre
  20:00 Pâine şi Circ cu Adrian Creţa
  21:00 Ghilea Show cu Sorin Ghilea
  22:00 Naşul cu Radu Moraru
  01:00 Ghilea Show
  02:00 Pâine şi Circ
  03:00 Fără pleoape la urechi
  04:00 În Arenă
  05:00 Aradul de 5 stele
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa