Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Duminica, 19 Ianuarie, 2020
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

O întâlnire pascală specială cu Ion Caramitru și Horațiu Mălăele

Categorie stire Cultura | Autor stire Alecu | Data publicare Luni, 16 Aprilie, 2012 | Nr. accesari stire 2583 ori | Comentarii stire 0 comentarii

O întâlnire pascală specială  cu Ion Caramitru și Horațiu Mălăele

Sărbătorile de Paști vin cu Topârceanu, Sorescu, Eminescu sau pe versuri de Nichita Stănescu. La cererea iubitorilor de teatru din Capitală, actorii Ion Caramitru și Horațiu Mălăele au acceptat încă o întâlnire pe scena Naționalului bucureștean, pentru o ediție extraordinară a spectacolului-dialog “Caramitru-Mălăele, câte’n lună și în stele”. Întâlnirea va avea loc la Teatrul Național din București în cea de-a doua zi de Paști, pe data de 16 aprilie, de la ora 20.00.

Spectacolul, cea mai aplaudată producție a începutului de an, a fost jucat cu casa închisă la deschiderea de pe 5 martie din București și a avut premiera  în mai multe orașe din țară, în primul turneu național programat vreodată de cei doi actori. În luna martie, Ion Caramitru și Horațiu Mălăele au fost ovaționați de publicul din Timișoara (21martie) și de cel din Cluj (22 martie), iar în luna mai, turneul va continua la Sibiu (3 mai) și Târgu Mureș (4 mai).

Ion Caramitru și Horațiu Mălăele nu și-au dat vreodată replica, nici pe scenă, nici pe platourile de filmare, în zeci de ani de excepțională carieră.
Se înțelege de ce prima lor întâlnire în fața publicului a avut ecouri atât de puternice, salutată de fiecare dată cu aplauze în sălile de teatru întotdeauna arihipline. Cu har, delicatețe și forță, cei doi actori reușesc să facă din fiecare întâlnire una memorabilă, o lecție de teatru și, de ce nu, o lecție de viață. Serâde cu lacrimi în reprize vulcanice de haz spumos, iar hohotele devin emoții, în momente cu o încărcătură sensibilă profundă. Seducători, cu un umor irezistibil șicu profunzimea care i-a făcut legende, cei doi se vor înfrunta în versuri, un duel moderat de incredibila muzică a violoncelistului Adrian Naidin. “Pur și simplu nu există cuvinte care să descrie frumusețea din sunetele redate de violoncel sau frumusețea vocii lui Adrian Naidin”, scriau blogurile tematice după spectacolul de la Cluj. Acompaniat, din când în când, cu o voce absolut incredibilă: un ambitus excepţional, un timbru de baladă românească din aceea care-ţi smulge sufletul din piept, o gradare şi un control pe care le auzi numai la marii cântăreţi de opera, Adrian Naidin are profunzimea necesară pentru a fi arbitru al întâlnirii dintre cele două forțe.

(sursa : Amosnews)share - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - DUMINICA
  05:00 Baricadaţi în voie bună
  06:00 La graniţele cunoaşterii
  07:00 Desene animate
  09:00 Pâine şi Circ
ACUMA LA TV 10:00 Magic Summer
  12:00 Baricadaţi în voie bună
  13:00 Magie pe Baricadă
  14:00 Vitralii
  15:30 La graniţele cunoaşterii
  16:30 Retro Zone
  18:30 Vinovaţii fără vină
  19:30 Ţinta noastră: Sănătatea
  20:30 Film artistic
  22:30 Film documentar
  23:30 Film artistic
  01:30 Magic Summer
  03:30 Film artistic
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa